Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 10ből hány férfinak vannak merevedési problémái 35 alatt?
Én is és a barátnőim is egészségesen élő 30 alatti pasiknál tapasztaltuk. Bőven átlag feletti a külsőnk. Tényleg.
Én már a 4. ilyen srácot fogom ki 3 év alatt. Elvált pasi, erre ment rá a házassága, szerinte nincs gondja, csak nem volt elég dögös az exe.
Hát női szemmel is borzasztóan szép lány, 55kg körüli hibátlan halványbarna bőr vékony barátságos arc és arányos formák.
Megkérdeztem, mással is volt ilyen gondja a srácnak, ugyanúgy a külsőre fogta a dolgot, pedig az az exe is szép. Nem kiemelkedően, mint a volt feleség, de átlag feletti.
Be se akarta ismerni, hogy gond van, itt befejeztem az ismerkedést, de sorozatosan ebbe futni elég elkeserítő.
Az egyik exem szerint nagy volt a nyomás és túl sokat vártam. Pedig még az orgazmusomra sem törekedtünk(őse) csak szexre vágytam, nem hiszem, hogy nagy dolog lenne, pláne ha teszek is érte.
Kéne valami leleplező cikk, mert most tabu a téma, és a 10ből 1es szerintem 10ből 4re módosulna legalább.
Nem hiszem, hogy csak nekünk van pechünk.
Attól nem lesz egészségesebb érrendszere valakinek ha kondizni jár. A heti 5 ráadásul még sok is, a nehéz súlyokkal történő túledzés pedig magas vérnyomáshoz vezethet. A szív-érrendszernek a dinamikus mozgás tesz jót mint tempós séta, futás, bicikli, tenisz, fallabda, úszás, kézilabda, foci, kosárlabda stb. Tehát ahol az egész tested mozog. Manapság azért azonosítja mindenki az egészséges életmódot a kondiba járással mert a média agymosó hatása miatt elhitették az emberekkel, hogy csak a kondis izmos test az egészséges és esztétikus.
Megesik, de a merevedési zavar sok dolognak a függvénye.
Nem szabad elfelejteni, hogy lelki oka is lehet neki, nem csak szervi probléma. A párommal sajnos volt 1-1,5 hónap "kényszerszünet" emiatt, mert egyszerűen túl sok volt a gond mindenhol (elsősorban a párkapcsolatban). Most éppen ott tartunk, hogy szerencsére megy újra neki, úgymond újra összeszokóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!