Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok Meleg azért akar passziv lenni mert merevedési problémai vannak?
Ez h**eség!
Attól hogy valaki meleg, ugyanúgy működik minden szerve normálisan. Akinek merevedési problémái vannak, az valami szervi-mentális problémára utal, mellyel orvoshoz kell fordulni, de ennek semmi köze a melegséghez.
wtf?!
Nekik is rendesen működik.. Csak jobban szeretik befogadni,mint betenni. ENNYI
Hülyeség. Én nem vagyok meleg, de ha ki akarnám egyszer az életbe próbálni, akkor a passzív szerepet vállalnám, mert maga a passzív szereppel az is jár, hogy dominálnak, használják a testem, megkapnak, én leszek a befogadó.
A férfiak alapból domináló típusok, főleg nőkhöz képest, és hacsak nem egy férfi fenékre és borostás arcra gerjedsz, akkor arra gerjedsz, hogy befogadó legyél.
Én dugásban aktív vagyok, de a kölcsönös szopást szeretem.
Egyszer voltam egy sráccal, akinek percekig próbáltam szopni a farkát, de nem állt fel neki. Utána amikor dugtunk, akkor sem volt még csak félig merev sem neki.
Pedig mások szerint okésan szopok és dugáskor is legtöbbször azért legalább ilyen félmerev állapotban látom a másik srácok farkát.
Szóval létezik ilyen igen, amit a kérdező mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!