Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakit velem a merevedési problémái miatt?
Van egy srác, nagyon sokat dolgozik, kevés ideje van rám, de úgy döntöttünk pár hónapja, hogy megpróbáljuk. Nehezen ment bele a kapcsolatba, mert volt egy rossz élménye, és néha utaznia is kell pár hétre.
Legutoljára mikor együtt voltunk, kétszer próbálkoztunk, de mindig lelankadt az aktus közepén. A megfázására és az óvszerre fogta, bár szerintem a fáradság is közrejátszott és az, hogy nagyon ideges volt.
Azóta megváltozott, nem keres, bár válaszol a hivásaimra és az üzenetekre. Elképzelhető, hogy nem akar velem többet lenni emiatt, és arra dönt, hogy egyenlőre tényleg nincs szüksége párkapcsolatra, ahogy az elején is mondta?
Keressem még őt?
Engem nem zavart különösebben, bár még nem fordult elő velem, azt hiszem, jól kezeltem a helyzetet, és ő sem érezte magát kinosan. Mit tegyek?
De miért akarod egyáltalán? Ha nem tud teljesíteni, akkor miért nem dobod ki egyszerűen, és keresel helyette, egy olyan pasit, akinek nagy, és kemény van? Képes lennél ennek ellenére is, hosszútávon kapcsolatba kerülni vele? netán összeköltözni? valóban szeretni? Lehet, hogy soha nem lesz jobb, csak rosszabb. Felvállalnád, hogy ápolgatnod kell a lelkét folyamatosan?
Jó lenne, ha válaszolnál, mert szerintem sokan kíváncsiak az őszinte válaszaidra. Rajtam kívül is.
Nem akarok mast valasztani. Hiszem, hogy a jo kapcsolatert meg kell dolgozni. O okos es celtudatos es nagyon szexi, en ezt keresem. Hiszem, hogy idovel helyretudnank hozni a problemait. Nekem is vannak.
Eddig meg csak egy kapcsolatom volt. Ott allt az arboc szuntelen, szeretgetett is szavakban, csakhogy hazugsag volt minden es jol atvert. Nekem nem volt jo a szinte egy ev egyuttlet alatt egyszer sem, es ha neki kesett az orgazmusa, mar velem kiabalt es szidott, hogy bena vagyok.
Ez a srac mas. Igazi. Vele jo lenne, meg akkor is ha vannak ezek a problemai. Es o is jol erzi magat velem. Csak nehezen enfed kozel magahoz.
#8 Ha csak fele ennyire vagy őszinte vele, mint velünk voltál, akkor nem lesz gond.
Nem lesz könnyű dolgod, de megérheti. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!