Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piroska megy biciklivel a nagymamához, egyszer csak eltörik a pedál. Megáll, sopánkodik, hirtelen előugrik a farkas.
- Mit csinálsz itt, Piroska?
- Mennék a nagymamához biciklivel, de eltört a pedál :(
- Hát, Piroska, ha leszopsz, én meghegesztem!
Nincs mit tenni, Piroska lepippantja a Farkast, Farkas meghegeszti a pedált, Piroska tovább.
Ám alig tesz meg egy kilométert, eltörik a kormány. Megáll, sopánkodik, hirtelen előugrik a farkas.
- Mennék a nagymamához biciklivel, de eltört a kormány :(
Nincs mit tenni, Piroska lepippantja a Farkast, Farkas meghegeszti a kormányt, Piroska tovább.
Ám alig tesz meg egy kilométert, eltörik a váz. Megáll, sopánkodik, hirtelen előugrik a farkas.
- Mennék a nagymamához biciklivel, de eltört a váz :(
Nincs mit tenni, Piroska lepippantja a Farkast, Farkas meghegeszti a vázat, Piroska tovább.
Végül odaér a nagymamához, a farkas már a nagymama ruhájában az ágyba bújva várja.
Jaj, nagymama, olyan nagyok a füleid! - mondja Piroska.
- Azért, hogy jobban halljam, amit beszélsz!
- Jaj, nagymama, olyan nagyok a kezeid!
- Azért, hogy jobban megfoghassalak!
- Jaj, nagymama, olyan pirosak a szemeid!
- Azért, mert egész nap hegesztettem, b*zdmeg!!
Én úgy hallottam most a pékeknek megy nagyon jól.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!