Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz lefeküdni egy sráccal rögtön az 1. randin?
Van egy csaj ismerősöm aki lefeküdt nem règ egy sráccal rögtön az 1. randin, azt vallja, hogy először kipróbálja a srácokat, hogy milyenek az ágyban.
Èn ezt nagyon gáznak tartom. Ki hogy vèlekedik erről?
Ha van 1-2 ilyen eset egy nő életében, hát ez van, bárkivel megesik. Főleg ha régebb óta nem volt senkije, komoly kapcsolat pedig nem jött össze akkoriban.
De huzamosabb ideig ezt csinálni több pasival szerintem már-már qurvulás kategória. Végülis magánügy, mindenkinek a maga dolga, hogy hogyan éli az életét. De aztán majd ne sírjon a szája egy ilyen nőnek, ha az a pasi akit ő elég jónak ítél, nem fogja dugáson kívül másra használni.
Az biztos, hogy ha majd komoly kapcsolatot akar, nagyon megfogja valaki, nem szerencsés 1. randin összefeküdni a másikkal. A pasik hajlamosak r.i.bancozni az ilyen nőket, és egy bizonyos szint után már igazuk is van. Ez amúgy nálam a férfiakra is vonatkozik. Nekem nem jön be, ha valakinek túl sok kalandja volt.
"Ez 2 hónapja volt, azóta össze jöttek, de valahogy ez nekem akkor se fèr bele az èrtèk rendembe :/"
És? Miért kéne, hogy őket, a saját értékrendjük meghatározásában befolyásolja az, hogy neked mi fér bele az értékrendedbe? Ez az ő életük, a saját értékrendjükkel, neked meg tök fölösleges bekiabálnod a partvonalról.
Hát, ha neked a barátság ott kezdődik, és ott is végződik, hogy hányadik randin fekszik le valakivel, akkor tényleg ne barátkozz vele.
Anno a későbbi férjemmel egy házibulin jöttünk össze, még akkor éjjel együtt aludtunk, aztán négy év múlva összeházasodtunk. Nem hiszem, hogy ettől vált volna a jellemem "nem tisztává", de ha bármelyik barátom emiatt elfordult volna tőlem, akkor azt mondom, hogy nem nagy veszteség az ilyen barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!