Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-as éveik végén,30-as éveik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-as éveik végén,30-as éveik elején járó nők, mennyi az a minimum nettó jövedelem amit elvártok egy férfitól aki szeretne párkapcsolatot veletek?

Figyelt kérdés

2017. márc. 30. 13:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
49%
Barátom fizetése élete első munkahelyén, 22 évesen, totális pályakezdőként nettó 200 000 ft. Szerintem nem rossz, lesz még bőven több is, és természetesen nekem is vannak ambícióim, nem vele szeretném eltartatni magam. Úgy gondolom, hogy nem lesznek anyagi gondjaink, amikor nekivágunk a közös életnek (még nem lakunk együtt).
2017. márc. 30. 15:49
 22/26 anonim ***** válasza:
#15 vagyok. Lepontozásom oka? Itt is elmondom, hogy már mindegy, ezt a nicket úgyis csak itt használom, de azért még érdekelne, hogy mi nem tetszett a nagyérdeműeknek.
2017. márc. 30. 16:08
 23/26 anonim ***** válasza:
27 vagyok a pasim 34 éves. 5 éve vagyunk együtt és hidegen hagy mennyi a fizetése!Semmit nem várok el!Dolgozom,semmi közöm a pénzéhez
2017. márc. 30. 17:15
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Idióta bärmok. Tisztelet a kivételnek. Vidéken örülsz, ha meg van 150.000 Ft a fizetésed, max 200. Hol éltek ti? Nem Budapestből áll az ország.
2017. márc. 30. 17:53
 25/26 anonim ***** válasza:
34%

Nekem elektrotechnikusként 3-400 ezer közt jön össze, viszont messze lakok a lakhelytől, 6-7-re érek haza, 4kor kelés.

Saját házat vettem a faluba, folyamatosan spórolok egyébként van amire gyűjtök ;)

Na ha most ez valakinek kevés akkor én azt lelövöm!

24F

2017. márc. 30. 17:59
 26/26 RoseTyler ***** válasza:
Nem tudom, nem igazán szoktam elvárásokkal turkálni más pénztárcájában. Annyi a lényeg, hogy éljen meg belőle. A páromnak 100e-300e között változott a fizetése az elmúlt években, attól függően hol és mit dolgozott. A megismerkedésünkkor pl. 130e körül keresett. 32N
2017. márc. 31. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!