Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-as éveik végén,30-as éveik elején járó nők, mennyi az a minimum nettó jövedelem amit elvártok egy férfitól aki szeretne párkapcsolatot veletek?
Azt a büdös... nektek a 180 meg a 240 nem sok? :D :D Bemásolnám egy régi hozzászólásomat kissé módosítva, egy csipetnyi magyar realitás bemutatásának érdekében, emlékeztetőül, hogy nem mindenki mérnök, egyéni vállalkozó vagy szoftverfejlesztő az országban.
Azért én most már megkérdezném: ti hol az atyaúristenben dolgoztok, hogy nemhogy 160 körül kaptok kézbe, hanem még az nem is elég nektek?
Egy barátom informatikai irányú OKJ-t végzett. Közalkalmazottként visz haza 54 ezret vagy mennyit (nem utcán dolgozik, de a fizetése még minimálbér sincs).
Másik ismerősöm a helyi újságnál dolgozik. Reggeltől estig bent van, néha hétvégén is, így kézhez kap 90-100 ezret plusz a cafeteria, ami, ha minden igaz, abban merül ki, hogy fizetik a buszbérletét. OKJ-t végzett ezen a szakon.
Harmadik ismerősöm könyvtáros. Az ő fizetéséről nem tudok semmit (minthogy nem szoktam senkitől se megkérdezni; a többiekét is onnan tudom, hogy elmondták maguktól). Nagyon megdöbbennék, ha 120-at is kézhez kapna. Ezen a szakon végzett főiskolát.
Egy lány, akinél bepróbálkoztam, szintén közalkalmazott egy irodában. Ő logisztikai szakon főiskolát végzett.
Akik még tanulnak, azok max diákmunkán vannak, ahol én is robotoltam egy évig. Úgy bánnak velük a dolgozók, mint a szarjukkal (annak ellenére, hogy sima betanított munkások ők is), mindent ők csinálnak, mindezt havi ~60k-ért, ha elég sokat vannak bent.
Én friss diplomás vagyok. Nem, nem mérnök vagyok, BTK-n végeztem (idegen nyelv). Ha nincs a szomszédom és egy minimálbéres alkalmi munkás ajánlata, akkor most vagy egy szintén minimálbéres rabszolgahajcsár gyárban lennék, vagy munkanélküli. Mindenesetre már ezen a helyen sem voltam úgy két hete, szóval most a bevételem 0 Ft/hónap.
Soha egyikőnket se talált meg egyetlen cég se egyetemi éveink alatt, nem úgy, mint minden más egyetemistát azok alapján, amit itt írtok sokszor. Egy Tisza-menti megyeszékhelyen vagy környékén lakunk mindannyian. Ahelyett, hogy mindig csak a többet és a többet követelnétek, értékeljétek inkább egy percre azt, hogy milyen kiemelkedően jó fizetésetek van.
Ja, mellesleg itt egy normalisabb alberlet 100.000.- + rezsinel kezdodik es nem mindenki akar 55 eves koraig a szuleivel elni. 80.000.- + rezsiert csak akkor talalsz rendes, nem lepukkant garzont, ha NAGYON szerencses vagy es pont kifogod es te vagy ra kb az elso erdeklodo. Az en alberletem az V. keruletben volt es nagyon szerencses voltam vele, mert osszesen 120.000.- volt rezsivel egyutt (+UPC), de miutan kikoltoztem, a foberlo fel is emelte 145.000.- + rezsire :D (Ez egy kicsi lakas volt, de elso albinak tokeletes.)
Persze lehet koltozni a kulvarosba is, csak nem akarok rettegesben elni otthon a lakasomban, hogy mikor tor be ejszaka valami bunozo horda, illetve hatalmas elony, hogy bent minden kozel van es nem egy szem lepukkant Coop van setatavolsagra.
Ez van, van akinek elegek a szereny korulmenyek, csak lakas legyen meg etel, mindegy milyen, van akinek meg a minoseg is szamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!