Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz dolguk van a pénz centrikus nőknek az ismerkedésben?

Figyelt kérdés

Eleve szerintem jóval több olyan nő van, aki a pénzre megy, mint ahány pénzes pasi.

Aztán tuti nagyon sok átverés van, csak annak mondja hogy pénzes, vagy pénzes, de inkább csak lefekteti, mert észreveszi, hogy pénzre megy a nő. Vagy az ilyen pasik válogathatnak és gyorsan cserélgetik a jó nőket, vagy kapcsolatban szexuálisan keményebbek velük tb stb.

2017. márc. 30. 09:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#9:

én irodában dolgozom informatikus vagyok

volt kollégám utálta a munkáját, lehet megfizették, de utálta a munkáját (szintén programozó)

nálunk a postások tök rendesen, szeretik ezt csinálni, nem csak a pénz miatt csinálják, lehet bárki eltudná végezni, de meg van a maga varázsa!

én inkább lennék együtt olyan emberrel aki boldog, jól érzi magát a munkája során is, mint azt aki jól keres, de nem élvezi

persze a legjobb, ha megfizetik és élvezi is, de úgy gondolom egy kevésbé megfizetett boldog ember mellett is lehet boldogan élni!

persze mindenkinek joga van megválasztani azt aki mellett szeretne élni

én gyári munkásból is ismerek olyat aki rendszergazda végzettséggel rendelkezik, de nem hisz magában és inkább elment gyári munkára

és a másik ellentétes példám, gyári munkás, DE otthon hobbi szinten 3D modellezéssel és grafikával foglalkozik, persze ha jól csinálja és akarja viszi valamire, míg az első önmaga alatt vágta ki a fát, inkább infósként elment gyárba...

most csupán a pénzről szól a kérdés, de nem lehet ennyire fekete-fehéren nézni a dolgokat, mert még sok dolog számít ilyen téren

de szerintem inkább a boldogságra és a biztos anyagiakra törekedjen az ember, még ha az havi 120-150 is

24F

2017. márc. 30. 10:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Havi 500 koruli fizu nem olyan nagy elvaras, nyilvan nem kezdofizunak 20 evesen, de az en csaladom koreiben 30-40 kozott es plane afelett ennyit boven keresnek az emberek egy honapban. Persze ismerek olyanokat is, akik nem, foleg a fiatal ismeroseim kozul, de ok olyanok is erdeklodesi korre, szemelyisegre, muveltsegre is, hogy veluk nem a penzt miatt nem jonnek ossze. Van akin meg latszik, hogy ez csak a kezdes neki, mert intelligens es vannak tervei es motivacioja.

Egyebkent nekem a fix 300-400K / honap / fo amire mar mernek csaladot is alapozni. Fiatal huszonevesek vagyunk a parommal, egyelore egyikunk sem keres ennyit, de fiatalon jo a kevesebb is, nyaralni, programokra jarkalni meg egyebekre a kevesebb is eleg, de jo esetben ahogy no az eletkor, ugy no a fizetes is :)

2017. márc. 30. 10:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Nagyon könnyű dolguk van. Tudod mi a nehéz? Belső értékek alapján találni valakit.

Olyat, aki elég életképes ahhoz, hogy huszonévesen ne az anyján csüngjön

Elég talpraesett és képzett ahhoz, hogy eltartsa magát

Elég humoros ahhoz, hogy ne nevessen minden poénon, csak az igazán jókon

Elég intelligens az egyetemi felvételihez és a benntmaradáshoz

Elég társasági ember ahhoz, hogy legyenek barátai és tudja, hogy kell viselkedni bizonyos helyzetekben

Elég önbizalma legyen ahhoz, hogy tudjon bánni a nőkkel és az őt körülvevő emberekkel

Elég tapasztalata van ahhoz, hogy eljuttasson az ágyig és ott is tartson

Elég tájékozott ahhoz, hogy a barátaimmal és a szüleimmel egyaránt tudjon társalogni

Elég hiú ahhoz, hogy legyen igénye normálisan megjelenni társaságban és előnyösen öltözni

Elég gáláns ahhoz, hogy felajánlja, hogy meghív néha

Elég liberális ahhoz, hogy a szélsőséges viselkedést elítélje

Elég megbízható ahhoz, hogy elhiggyem, amit mond

Elég önismerettel rendelkezik ahhoz, hogy tudja, mikor mit és miért tesz.

Bizony a külső értékek nagyrésze az emberek belső értékeiből fakadnak.

Lehet ám irigykedni a diplomás startuposra menő kocsiban, de a sikere mögött tenni akarás, ambíció és valódi versenyképes tudás áll. Na meg persze kitartás és elég ész, hogy félrerakjon, sőt növelje és ne tapsolja el a pénzét. Mert nemcsak megszerezni nehéz, hanem fenntartani és gyarapítani is.

Ja, hogy te belső értékek alatt a kedvességet, szeretet és a hűséget érted?

Mindenki kedves és hűséges ahhoz, akit valóban szeret, nem vagy különleges ezekkel a tulajdonságokkal, ha csak ennyit tudsz felmutatni, nincs valami sok belső értéked.

2017. márc. 30. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!