Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek lányokkal?
Az a helyzet hogy több mint 4 éve nincsen senkim és már hiányzik egy társ akivel lehet beszélgetni illetve elmenni ide oda..Mivel barátaim nincsenek így nem nagyon tudok elmászkálni sehova se..A másik dolog hogy baromira nincs önbizalmam kb semmihez se..Nem tudok odamenni lányokhoz ismerkedni mert egyszerűen nincs mondanivalóm..
24 éves leszek lassan és ezért szeretnék egy társat..Én nem a szépfiú kategóriába tartozom meg a kis nyálas szolis csoportba...
Valamilyen kurzusra iratkozz be, pl egy idegennyelv csoportba, ott egy csomó lánnyal megismerkedhetsz, kényelmes stressz nélküli légkörben.
De lehet főző is vagy akármilyen, csak legyen vegyes.
Pl sportoknál vigyázni kell mert ott sokszor vannak külön fiúk lányok.
Fura lesz, de BEVÁLIK!
Mmorpg. Játssz mmo-val, azaz olyan játékkal, ami összekovácsolja a bandát.
Legyen Teamspeak-es kapcsolat is.
Ott ugyanis a nulláról indulsz, lehetsz akárki. Akár a legnagyobb menő is lehetsz, akit tisztelnek.
Ezeket automatikusan átviszed majd az életbe, ott is jobb leszel ezekben a dolgokban.
Fura de nekem nagyon bevált. Jobb lettem SPORTBAN is ettől, mert javult a gondolkozásom! És bátrabban beszélgetek másokkal
Fura hogy mik vannak de megmondom az őszintét a netes dolgokba nem nagyon hiszek sajnos://
Annyi kamus ember van a mai világba...
"Nincsenek barátaim"
Kb. az a nulladik lépés, hogy szerezz haverokat, utána érdemes csak párkapcsolatban gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!