Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tesznek a nők egy kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tesznek a nők egy kapcsolatért/ban?

Figyelt kérdés

Nekem nincs barátnőm mert nem vagyok szép, és még alacsony is vagyok, kicsi répával.

A bátyámat elnézve egyre kevésbé bánom a dolgot. A bátyám szép magas srác illetve most már férfi, mindig ő volt a család büszkesége is, én pedig nem érdekeltem senkit. Ettől függetlenül jól megvoltunk, legalább a bratyóm törődött velem.

Volt több barátnője, nem mindegyiket ismertem, de ez a jelenlegi valami elképesztő. Azt kell róla tudni, hogy a tesóm előtt otthon lakott a szüleivel, dolgozni nem tudott mert sehova nem kellett, pedig valami közgáz sulit végzett amennyire tudom és az bizony elég keresett manapság. A tesóm mindenben sikeres igazából, kevés dolog van amihez nem ért. Szóval konkrétan 3-4 hónapig húzta ez a csaj az agyát mire összejöttek, bátyám teljesen belebolondult ebbe a csajba, akármennyire is próbáltam inteni ettől az egésztől. Most, hogy kapcsolatban vannak, a bátyám napi 8 óra után, pesztrálja a csaj kis kutyáját, takarít, főz, szekrétnyt cipel a csajnak ismerősének, stb.

Ezzel szemben a csaj nem csinál szó szerint semmit. Bátyám felhívott nem rég azzal, hogy a csaj megharagudott rá mert a tesóm meg merte enni azt a joghurtot ami a csaj az ő pénzén vett... Mondtam neki hogy páros lábbal kéne már fel és kirúgni, de erre elkezdte mentegetni. A csaj egyébként kifejezetten "jónő" arányos gazella teste van, szép arca és nőies a stílusa is. Szóval értem, hogy a tesóm miért vonzódik hozzá, de azt már nem, hogy miért tűri el azt amit a csaj csinál vele.

Egyébként a haverjaim is hasonló kapcsolatokban vannak, csak ott a csaj sokkal csúnyább általában mint a tesómé.

A csajt felszedni kész rémálom volt, azt utána csak a végtelen elvárások szinte az egész haveri körben. Nagyon kiábrándító.

2017. márc. 29. 19:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%
Ezexerint, 14-es, nyilván te magad szülted/nevelted fel magadat, és te vettél magadnak számítógépet, okostelefont, hogy aztán itt ócsárolhasd anyádat. Majd ha lesz gyereked (bár neked sohasem lesz), megtudod, hogy mit is jelent mindez.
2017. márc. 30. 06:08
 22/26 anonim ***** válasza:
54%
Annyit teszek, amennyit a masik minimum elvar, ha nem nyitja ki a szajat valaki, hogy neki valami nem jo igy, akkor nem fogok direkt erolkodni, hogy felulteljesitsek. Amugy sem celszeru elkenyeztetni egy ferfit, mert akkor jon a megszokas a reszerol, a beleunas, masokkal flortolgetes mert otthon az asszony ugyis olyan rendes, biztos elnezi, hiszen annyira szeret... :D Hat nem. Nem huzom le a baratomat, nem hagyok ra otthon az egvilagon mindent es nem csak a lyukamat adom. De azert vannak hatarok abban, hogy en mennyire vagyok odaado.
2017. márc. 30. 10:04
 23/26 anonim ***** válasza:
4%

# 21

"Ezexerint", gratulálok, neked is hiába van anyád, ha nem tanított meg helyesen írni, de még az iskola sem, te kretén.

Amikor én gyerek voltam, nem volt még se ájfon, se internet, se számítógép egyáltalán, mellesleg anyám egy szalmaszálat nem tett értem keresztbe.

Apám 12 éves koromig eltartott, gondoskodott rólam, de amint betöltöttem, és lehetőségem volt már dolgozni, semmit sem kértem már többé tőle sem, dolgoztam suli mellett, dolgoztam nyáron, aztán dolgoztam egyetem alatt is. Amit elértem, azt 90%ban magamnak köszönhetem, 10%ban meg apámnak és a testvéremnek.

Nem mindenkinek jutott olyan beverly hills-i álomvilág, mint neked, kiskcsög, hogy anyu-apu alád teszi a netet meg az ájfont, úgyhogy ne durrogjál itt nekem.

2017. márc. 30. 10:29
 24/26 anonim ***** válasza:
59%

Kb. egy szobanoveny erzelmi szintjen vagy. Gondolom a szeretet es az odafigyeles hianyabol fakadoan.

Azert mert anyadat lenezed, a tobbi no tesz magaert, a kapcsolatert, a Csaladjaert.

2017. márc. 30. 11:21
 25/26 anonim ***** válasza:
4%
Mint ahogy fentebb is írtam, nem állítom, hogy nem léteznek ilyen nők. De a többségük, a túlnyomó többségük nem ilyen, annyira túlnyomó ez a többség, hogyha kavarok egy nővel, akkor kb. 99,99% esélye van, hogy egy önző hülye pitsáról van szó.
2017. márc. 30. 11:33
 26/26 anonim ***** válasza:
89%

"Ezek szerint" sajnálatos, hogy ha nem teszek ki három smilet, akkor nem veszed észre a humort, vagy annak kísérletét, 21-es.

És üdv a klubban.

"Amikor én gyerek voltam, nem volt még se ájfon, se internet, se számítógép egyáltalán,"

Tekintve, hogy 58 éves öreg csóka vagyok, azt kell mondjam; Detto. De én ezt nem hátrányként élem meg, mert nem a számítógép zsinórjai szabtak határt nevelkedésemnek, hanem az atyai pofonoktól való tartás. Nekünk kint telt a gyermekkorunk, hasonszőrű társakkal, barátokkal csatáztunk, vagy ha a helyzet úgy hozta, a szomszéd kislánnyal játszottunk papás-mamást. Ekképpen idejekorán megismertük a lányok lelkivilágát, gondolkodását, és rájöttünk, hogy nem hülyék ők, csak másképp vannak bedrótozva, mint mi, fiúk.

Ami a tizenéves koromat illeti, több helyen leírtam, mi történt a családunkban. Itt most csak azért nem teszem, mert olybá tűnne, mintha versengeni akarnék, melyikünknek volt sanyarúbb sorsa. Érdekes módon én ezt a sanyarú sorsot is előnyként könyvelem el. 16 évesen az éjszakai vagonrakások során meg kellett tanulnom, hogy a rinyálás nem vezet sehova, és ha akarok valamit ebben a tetves életben, akkor csak magamra számíthatok. Ettől lett boldog felnőttkorom. Hiszen a boldogság nem egyéb, mint a fejlődés, az előrelépés megélése, kitűzött célok elérése. Márpedig a kivágott orrú dorcótól, idősebb rokongyerek levetett ruháitól van hova fejlődni, míg a szekrény alján heverő három pár megunt Adidastól nem annyira.

Anyám sem volt egy fikarcnyit sem jobb, mint a tiéd, sőt szerintem rosszabb. De én nem vontam le messzemenő, a női nem egészére vonatkozó következtetéseket ebből. Fiatal volt, soha nem ismert férfit apámon kívül, élni akart, nem való volt még özvegysorba 36 évesen. Utáltam, de keserűséget nem hagyott bennem. Annyiból is rosszabb volt a helyzetem, hogy nekem még testvérem sem volt. Olyan egyedül voltam, mint az ujjam.

Na, most lépek, de délután, ha akarod, privátban megírom gyerekkorom történetét.

2017. márc. 31. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!