Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs hasonló egyenlőség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs hasonló egyenlőség a párkapcsolatokban és az ismerkedésnél is mint például a feminizmus?

Figyelt kérdés

A nők manapság szépen lassan egyenlőbbek mint a férfiak minden szempontból. Miért nem kapnak a férfiak is egyenlő esélyeket az ismerkedésnél a nőkkel szemben ? Úgy értem egy átlagnál jóval csúnyább, ducibb, igénytelenebb lány is bőven talál magának jó külselyű, magas, jól kereső pasit. Fordított esetben ilyet nem látni egyáltalán.

Egy átlagos srácnak is egy kész rémálom a párkeresés manapság egy vele hasonszőrű adottságokkal rendelkező nőnél is.

A nagy emancipált világban igazán megérdemelnénk mi is, hogy legyen a mi szintünknek megfelelő barátnőnk legalább. Ehelyett nem jut semmi, mert a legtöbb nő inkább szerető a férfiak felső 10-20%-nak körében, vagy szingli, mint, hogy egy kicsit megalkuvást kössön.

Miért nincs egyenlőség ?

2017. márc. 29. 15:23
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
65%

Nem érdekel, hogy elhiszed-e, attól még tény. Különben is kevés férfi van, aki az én szintem fölött van az említett dolgokban huszonévesen, sokkal több, aki alatta.

Különben meg nem hiszem, hogy azért aláznak meg, mert nem nőttél nagyra. Hacsak nem most szöktél az általánosból.

2017. márc. 29. 17:29
 32/32 anonim ***** válasza:

Duci vagyok, átlag alatti, "igénytelen" nő vagyok! Hol van jól kereső helyes pasi?

Majd megirom, hány privátot kaptam

P.S.

(Egyet sem fogok)

2022. okt. 22. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!