Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs hasonló egyenlőség a párkapcsolatokban és az ismerkedésnél is mint például a feminizmus?
A nők manapság szépen lassan egyenlőbbek mint a férfiak minden szempontból. Miért nem kapnak a férfiak is egyenlő esélyeket az ismerkedésnél a nőkkel szemben ? Úgy értem egy átlagnál jóval csúnyább, ducibb, igénytelenebb lány is bőven talál magának jó külselyű, magas, jól kereső pasit. Fordított esetben ilyet nem látni egyáltalán.
Egy átlagos srácnak is egy kész rémálom a párkeresés manapság egy vele hasonszőrű adottságokkal rendelkező nőnél is.
A nagy emancipált világban igazán megérdemelnénk mi is, hogy legyen a mi szintünknek megfelelő barátnőnk legalább. Ehelyett nem jut semmi, mert a legtöbb nő inkább szerető a férfiak felső 10-20%-nak körében, vagy szingli, mint, hogy egy kicsit megalkuvást kössön.
Miért nincs egyenlőség ?
Mindenki maga dönti el, kinek ad esélyt.
Normál esetben annak, aki tetszik neki.
A probléma, hogy a pasik (férfinak nem nevezem ezeket) gyakran inkább összejönnek olyannal is, aki nem tetszik, csak legyen hova tenni a kukkert. Ez szánalmas, és rohadtul nem a nők hibája, hogy sokaknak mind1, csak lyuk legyen.
Mert a nőknek csak addig kell a feminizmus, amíg az kényelmesebb helyzetet biztosít nekik.
A jogok azok kellenek nekik, mindenhez, még több jog is, mint ami a férfiaknak van, de a nehézségekből, kötelességekből, felelősségből semmi sem.
Végül is logikus, mindenki így csinálná a helyükben, igazából mi vagyunk a barmok, hogy hagyjuk ezt nekik.
B+... Nálam pl érzésből jön, hogy kinek adok esélyt (már senkinek, mert van párom).
Mikor egyedül voltam, próbáltam esélyt adni sok pasinak. Nem külső meg pénz alapján szórtam őket, egyszerűen vártam egy érzést, ami ha nem jött, elköszöntem, mert fojtónak éreztem a társaságát. Pedig volt, aki amúgy külsőre tetszett.
Ezt nem lehet befolyásolni.
Az exem pl 167 cm magas volt, elálló fülekkel, semmilyen testalkattal. És halálosan bele voltam esve.
A jelenlegi párom meg pl sok nőnek az esete, én meg kép alapján anno még elsőre le is pattintottam, semmi extrát nem láttam benne, aztán alakult másképp.
11. voltam.
"Letojom a férfiakat. Az összeset. Mind ugyanolyan csak a nevük más. Nem érdekel mi fáj nekik és mi nem. Kisebb gondom is nagyobb ennél."
Azta!
na egy femináci:)
"Mind ugyanolyan csak a nevük más"
Még hogy a férfiak általánosítanak lololol :DD
Nagyon igazságos, hogy nem lehetsz elég bányarém, hogy ne találhatnál egy kedves szerető normális barátot. Mi pedig ha nem vagyunk a felső 20% akkor esetleg valami hatalmas szerencsével találhatunk csak egy nőt, de valszeg ő sem fog felvállalni minket.
"De a nők csak a náluk nagyságrendekkel jobb férfiaknak adnak esélyt."
Teljesen egyenrangúak vagyunk a párommal. Biztos akkor velem van a baj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!