Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhiszitek azt ha egy nő ilyet mond? Igaz lehet vagy csak kamuzik?
Ismerkedek egy nővel, elég csinos olyan 10/6-os, 10/7 -es.
Kérdeztem hogy milyen pasik jönnek be neki, a vékonyak, kövérek, kigyúrtak, szálkásak.
Határozottan rávágta, hogy ez neki teljesen mindegy lehet 50 kg és 150 kg is.
Az a fontos neki hogy meglegyen az összhang.
2-es vagyok. 15 éve ismerek iyen párt. Közben a pasi felszaladt 170-re is, de ez most lényegtelen. A csaj minimum 7-es 3 gyerek után is. Több mint 10 éve élnek boldog házasságban.
Én speciel már nem vagyok ennyire elfogadó, de nem a vizuális élmény miatt. Számomra férfinél és nőnél egyaránt vagy testi vagy mentális "betegséget" jelent. Tudom, hogy ez lehet az oka, meg amaz, de alapvetőenaz önecsülés vagy önszeretet hiányát üzeni...
Persze hogy igaz, itt egy példa:
Értelmes felnőtt nő (mivel ez a felnőtt kategória) nem húz kilóbeli határokat, mert nem is lehet. Ápoltság, igényesség, stílus az, ami számít. A helyzet az, hogy kövér pasiba kevés az, aki azért még igényes. Aki az, annak nem a kövérségén fog elbukni a dolog. De aki nem az, annak meg úgy se esik le, merthát, ha valaki tudná, hogy ő igénytelen, akkor valószínűleg nem lenne az..
Azért van az, hogy kövér csajok könnyebben találnak maguknak párt, mint a kövér férfiak. Nőben általában kevesebb az igénytelen darab, mint férfiban. Ugye a kövéreknél ugyanez az arány, csak egy kövérnél még sokkal sokkal fontosabb és jobban kijön, ha valaki igénytelen. Sőt én úgy vettem észre, hogy sok kövér csaj épp a kövérsége miatt más területekre többet ad, mint az, aki nincs a mérete miatt hátrányban. Legalábbis az én környezetemben nők közül, akiknek a a manikűrje, haja, szemölödke, divatos ruhája stb. stb. mindig kifogástalan azoknak nagyobb része kövér, mint nem. Gondolom rájöttek, hogy nekik egy kicsit extrábban kell figyelni, mert valami, ami egy karcsú lányon fel sem tűnik, arra egy kövér nőn már mindenki ugrik, hogy pfuj ez a trampli! Sajnos ez tényleg így van amúgy...
Na hát férfiben ezt nem lehet elmondani. Nekik nem tűnik fel, hogy a súlyuk önmagában még nem is lenne baj, hanem a tálalás...
Lehet itt álszentkedni nyugodtan, de a nő nyilván nem szélsőségekre gondolt, de ti minden szavát szó szerint veszitek.
Senki nem akar egy elhízott, igénytelen, gusztustalan embert maga mellé, ahogy TI sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!