Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántátok-e, hogy felkerestetek egy fizetőset?
30 éves vagyok, még nem volt barátnőm, és egyre szarabbul érzem magam, hogy bármit próbálok nem akar senki sem randizni vele. Nem vagyok ronda, jól fizető munkám van(bár ha nem változik az ideg állapotom, lehet az sem lesz) lassan már nem tudok koncedálni semmi másra.
Romantikusabb beállítottságú vagyok, ezért mindig is egy olyan nővel akartam előszór lefeküdni akivel legalább egy kicsit kedveljük egymást és nem kell beleilleszkedjek az órarendjébe.
Félek, hogy mindent elrontana, ha elmennék egy fizetőshöz, de ugyan akkor már ebbe is kezdek bele őrülni, hogy még nem volt semmi.
Majd jönnek a romantikus hozzászólások hogy várj még, meg meg fogod bánni ha eljön az igazi, bla bla bla. Aztán 40 évesen amikor felteszed ugyanezt a kérdést akkor ugyanazzal a meggyőző erővel fogják szajkózni továbbra is. Aztán mire odajutsz a heréid már össze is asznak mint két kis mazsolaszem és még mindig nem volt semmi.
Annyit érhetsz el vele ha rájuk hallgatsz, hogy megélheted ahogy a nők könnyesre röhögik magukat amikor megtudják hogy szúz vagy. Megtapasztalhatod még azt az undorító megvetést is amire csak nők képesek és csak is szűz férfiak irányában tudnak kimutatni.
Nyugodtan menj el, szánalmasan fogod érezni magad, de jóval kevésbé szánalmasan mint ha nem teszed meg.
Én véletlenül futottam bele Tinderen egy fizetősbe, és nem bántam meg, elég jót keféltem.
Azóta volt még párszor, hogy fizetős nénihez mentem, de aztán valahogy így kifújt a dolog, már nem nagyon érdekel, szóval nem csináltam rendszert belőle.
De egyáltalán nem bántam meg, sőt.
Szedd össze magad bameg, én 2 hete lefekvés előtt azt hajtom magamba, hogy nekem is van jogom egy szép barátnőhöz, volt is már egyébként és most is összehozom szépen :)
Kvának meg semmi értelme nincs, voltam egyszer, paraszt is volt, meg fali órát úgy bámulta percenként, hogy "menjek már el" te ennek nincs értelme, én jobban kicsavarom :)
Ha meg romantikus vagy akkor miről beszélünk? :D
Bűn ronda nővel jobb volt a szex mint egy maszkolt riherongyal ;)
Tudod miért? Mert azt a bűn ronda versenyzőnk is élvezte :D
Ha meg lelki eredetű problémáid vannak azt tedd először rendbe, szihólógus meg nem vagyok, hogy ebbe is segítsek.
Én azt mondom, nem baj, ha valaki egyszer kipróbálja a fizetős puncit de akkor se reklámozza.
Amúgy nyugodj le, sok nőnek bejön a 30as korosztály :)
szivkuldi.hu és kezdheted a csajozást.
Épp azért írtam ki a kérdést, mert már nagyon hiányzik, hogy dughassak, hogy magamhoz ölelhessek meztelen nőt.
De viszont olyan illúzió rombolónak tűnik, hogy időre megy az égész és persze a többi...
De viszont az a szar, hogy akinél legutóbb próbálkoztam néhány hétig, addig sem jutottam, el hogy legalább egy olyan jó igazi ölelést kapjak... sőt eddig csak egyetlen egy olyan lány volt akitől összesen kaptam 3 ilyen ölelést és egy csókot. Egyéb semmi nem volt ami komolyabb lenne ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!