Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt laza/szex kapcsolata, megbántátok? Meddig tartott?
Nekem össz-vissz 2 alkalomig! :D
Mivel nem akartam ezen kívül semmit a nőtől (letisztáztuk előtte, hogy csak only dugás lesz, semmi érzelem meg kapcsolat, tehát nem hülyítettem) rgyorsan rájöttem, hogy hülyeség az egész, legalábbis nekem nem való. Mindenféle érzelem nélkül nekem nem volt az igazi, normális barátnőt akartam már találni, volt is egy nő akivel nyűglődtem ebben az időben, iránta éreztem valamit akkor. Szóval nekem nem jött be, egy időhúzásnak tartottam csak, amig ilyenben van az ember addig sem fog normálisat találni vagy legalábbis megnehezíti.
29F
Néhány egyéjszakás sztori után rájöttem, hogy egó legyezésnek jó, de igazából semmi értelme. Ez érdekesen hangzik tudom, de utána üresség érzés van. Mintha a lelkemből egy darab elveszne.
A laza kapcsolat egy fokkal jobb, de az is csak az egónak elsősorban. Volt egy olyan kapcsolatom amit szexkapcsolatnak hívtunk, de az majdnem szerelem volt.
Az igazi viszont szerelemből szexelni. Lelkileg feltölt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!