Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány srácnak vettétek már el s szüzességét? Hányadik partnereitek voltak és hány évesek voltatok, mennyi a srác? Milyen volt az első szex? Megbántátok, hogy elvettétek nekik?
Egynek vettem el.17 voltam,ő 18,elsők egymásnak.Szerelmesek voltunk,nem bántam meg semmit,tökéletes első partner volt nekem is,gyengéd és türelmes :)
20L
22 éves voltam szűz. Párom 25 szűz. Nem bántam meg.
Aztán a szomszéd sráccal lefeküdtem egy buliban, részegen. 26 voltam ő 23 aztán pár napra rá mentem bocsánatot kérni tőle, akkor mondta mi van, és utána lefeküdtem vele, de józanul és úgy hogy neki különleges legyen.
A harmadik ilyen srác haverom barátja volt. A haver egy kefegép, a srác meg tök az ellentéte. Annyira mimóza volt, hogy úgy kellett kifurmányoskodnom belőle egy vallomást. Aztán elmondtam neki, hogy részemről a szüzesség nem akadály.27 évesek voltunk mindketten.
Két srácnak.
Első:
- 1. partnerem volt
- 18 évesek voltunk mindketten
- kicsit fájt, kicsit jó volt, semmi meglepő
- nem bántam meg
Második:
- 2. partnerem volt
- én 20 voltam, ő 19
- picit bénázós, semmi meglepő
- nem bántam meg, hogy elvettem neki, de azt igen, hogy együtt voltam vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!