Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok hozzá, ha elmondaná nektek egy 23 éves srác hogy ti vagytok neki az első?
Figyelt kérdés
Úgy értve, az első olyan lány akivel boldognak érzi magát, és normális kapcsolata alakult ki, ugyanis eddig nem igen volt barátnőm tartósan és nem is voltak ilyen érzelmesek azok a kapcsolatok.2015. márc. 16. 15:58
1/3 anonim válasza:
Mi?! Te fiú vagy!!??!! És mi az hogy első lány?!! Én pasi vagyok ba*** +!!!!
-- valószínű ilyesmiket.
F/17
2/3 anonim válasza:
Az enyem ugy reagalt ra,hogy amikor szakitottunk egybol a kepembe vagta,hogy szuz voltam.Es tobbet nem fogok not kapni szerinte.
3/3 anonim válasza:
Egy kicsit félnék attól, hogy semmilyen tapasztalata nincs a kapcsolatok terén, a problémák kezelésében... De mindenképpen jól esne, ha velem érzi magát először ilyen boldognak, és emiatt semmiképpen nem utasítanám el. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!