Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, első találkozásnál, hogyan mutatjátok ki, hogy bejön a srác?
Angolosan távozom.
Na nem, ennél azért több nevelést kaptam valamivel, de ha nem jön be, nem is tudok felszabadult lenni a környezetében, maradnak a kínos csendek, rövid válaszok, kerülöm a tekintetét, piszkálom a hajam, körmöm, elhúzódom az érintésétől... ezek azt hiszem elég egyértelmű jelek.
Én beszéltem 1 lánnyal,mondjuk fél órája ismertem,és:
- Komolyan beszélgettünk,szinte kiöntötte a lelkét.
- Mosolygott rám,hosszan válaszolgatott.
ez egy "baráti" gesztus lehetett?
Na, kompenzálom a saját hülyeségem. :D
Jó, ha találunk valami közös pontot, témát és arról mesélünk egymásnak, kicsit esetleg nosztalgiázunk. De hogy ne legyenek kínos csendek véletlenül sem, ezért kerülöm az olyan randihelyeket, ami egy helyen zajlik, pl. egy kávézóban, ott nincs túl sok küldő inger, sokkal jobb kiszabadulni a természetbe, ahol megtervezhetjük közösen az útvonalat, s azzal is egymásra hangolódunk, valamint jóval egészségesebb is a sport a kávénál, sütinél. Ilyenkor nagyobb az esély arra is, hogy akarva-akaratlanul hozzá simuljak, azért kávézóban hozzádörgölőzni valakihez mégsem lehet feltűnés nélkül. A szemébe nézek, kikérem a véleményét erről-arról, viccelődöm vele...
Csak egy amatőr kérdez ilyet. Aki profi, az már észre veszi a jelekből.
Sokat kell randizni, és lesz rutinod, hogy miket kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!