Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti álltatok már bosszút valakin? Megbántátok?
Nem álltam bosszút és nem is szándékozom, mert okosabb vagyok attól, hogy ilyen eszembe jusson.
Azért nem, mert
1. gyerekes viselkedés
2. nincs értelme lesüllyedni erre a szintre
3. a bosszú nem old meg semmit
4. csak magadat járatod le ezzel a viselkedéssel
Neked mitől lesz jobb, hogy bosszút állsz a másikon? Úgyis mindenki azt kapja vissza az élettől, amit ad.
Te pedig légy okosabb, mint a másik.
Igen, még 19 évesen, és nem, nem bántam meg. Nem volt nagy dolog, de akkor nagyon jól esett.
26/N
Még sok évvel ezelőtt, általánosban titokban lenyúltam az osztály "zsarnok gyerekének" a csokiját, és megettem.:D
Egyébként alapvetően én is úgy gondolom, hogy a bosszúállás nem éppen a bölcs emberek szokása. Előre még senkit nem vitt, csak arra jó, hogy addig se tudj túllépni a sérelmeden, és még az erkölcsi fölényedet is elveszítsd. Nem mondanám, hogy elítélnélek, ha megtennéd (persze ez függ attól is, hogy milyen súlyos lenne az a bosszú), de ha rám hallgatsz, inkább elfelejted az egészet.
Nem szoktam bosszút állni senkin se,
majd az élettől visszakapja!
Igen, bár nem szándékosan...
Volt egy srác, akivel nagyon viharosan találtunk egymásra.Mindkettőnk részéről szerelem volt első látásra.Szóval nagyon szépen indult minden, de úgy láttam, mégsem vesz eléggé komolyan.Ez még azokban az időkben volt, mikor nem volt még mobil teló meg net, stb.Tehát nem tudtunk annyit kommunikálni, nem ment olyan egyszerűen a randi szervezés.De lényeg, hogy időnkét elfelejtett eljönni a randira, vagy a közös szórakozó helyünkre, ilyen apróságokból úgy láttam, nem vesz komolyan.Ha találkoztunk, mutatta a nagy szerelmest, máskor meg randira sem jött el.Elhatároztam, hogy egyszer megleckéztetem.
Az alkalom a legutolsó találkozásunk után 2 évvel jött el.A véletlen hozott újra össze minket egy bulin, ahol mikor újra meglátott, azonnal otthagyta értem az aktuális barátnőjét és megfogadta, hogy soha többet nem fog magamra hagyni...Akkor én már nem tervezgettem bosszút, örültem hogy újra vele lehetek, addigra megbocsájtottam.A buli után egy közös ismerősünkhöz mentünk, ottmaradtunk éjszakára.Ő többet ivott a kelleténél és egy másik szobában aludt, míg én a közös ismerős sráccal szintén egy másik szobában beszélgettem, filmet néztünk, aztán aludtam az ágyban, a srác meg a hintaszékben aludt.Hozzá sem nyúltunk egymáshoz,bár a srácnak nagyon tetszettem, be is próbálkozott, de elutasítottam. Viszont a barátom mikor felkelt és megtudta hogy egy szobában töltöttem a sráccal az éjszakát, felmerült benne a gyanú, hogy történt köztünk valami és az az idióta meg ráhagyta.Persze ez részéről is némi bosszúállás volt felém, mert nem jöhetett össze velem.És én is ráhagytam....Pár pillanatig jó ötletnek tűnt, hogy most megtudja a barátom, milyen, ha az ő érzéseivel szórakoznak.
Nem gondoltam volna, hogy ez a fiú, aki úgy tűnt, félvállról veszi, mi van köztünk, így ki fog készülni!Hol dühöngve, hol sírva bizonygatta, mennyire szeret és ezerszer bocsánatot kért azért az elmaradt randikért.Akkor lett nyilvánvaló számomra, mennyire szeret engem, csak nem úgy mutatta ki, ahogy vártam volna..Valahogy belém látott, megérezte miért bántam így vele.Szóval rájöttem, hogy bármi is történt, felesleges lett volna bármilyen megleckéztetés, de így alakult én pedig azonnal meg is bántam.Bár ez az eset is csak újra összébb hozott minket megint egy időre.Akkor kezdtük újra harmadjára.Tudom, hogy ha újra találkoznánk, onnan folytatnánk tovább .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!