Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki közmunkásként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki közmunkásként próbál meg társkeresőn ismerkedni, milyen esélyekkel indul?

Figyelt kérdés

Akiről szó van, kilátástalan az élete, otthon él, ennyi pénzből félrerakni sem tud.

Persze mint mindenkinek, neki is szüksége van nőre.

No de érdekes kérdés.

Egy ilyen egyszerű ember,(aki nem is roma), ugyan hogy tud párt találni?

Képzés szóba sem jöhet neki, mert zsákfaluban lakik, a tömegközlekedés nagyon rossz errefelé, kocsija nincs.

A délutáni buszjáratot nem éri el, amivel városba tudna menni, mert még munkaidőben megy neki.

Este meg csak egy busz van visszafelé, 11 óra után.

Ilyen kilátásokkal, hogy esélytelen hogy kitörjön az illető ebből a közegből, lehet még talán valami sikere az online ismerkedésben?

Vidéki kistelepülés az alföld egy eldugott részében, a legközelebbi kisváros, is 3/4 óra.

2017. márc. 27. 12:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20%
Látom engem szépen lepontozott a sok hülye ember, akiknek nem tetszett az igazság. De hát ez van. A soproni, győri, pesti embereknek az élet egy finom, habos torta, a Pest megyétől keletre eső megyékben, falvakban és városokban meg s.z.a.r. életük van az embereknek. Szóval szopjon le, aki engem lepontoz.
2017. márc. 27. 23:07
 22/26 anonim ***** válasza:
36%
Szépen leszophatnak a nyugati fizuért Ausztriába átjáró soproniak és a vidékieket lenéző bunkó budapestiek is.
2017. márc. 27. 23:17
 23/26 anonim ***** válasza:
22%

"Találhat valami közmunkás nőt maximum. "Én pl. vissza se írnék neki." - mert bunkó vagy!

Ha valaki nem képes normálisan elutasítani valakit, az bunkó. Ha valaki köszön, annak illik vissza köszönni, akkor is, ha az illetőt rondának tartjuk, aki meg társkeresőn ír, azt úgy is vissza lehet utasítani, ha ezt mondjuk neki: Sajnálom, de nem vagy az esetem és nem szeretnék veled beszélgetni, nem szeretnélek megismerni. - ez lenne a normális, ha valakit így utasítunk vissza, de aki csak arra képes, hogy a másikat lenézze, megsértse és aki válaszolni se válaszol, na ezek az emberek bunkók. A ketteskének tehát üzenem, hogy egy bunkó p.i.c.s.a és változzon meg, legyen tisztelettudó és kedves.

2017. márc. 27. 23:29
 24/26 A kérdező kommentje:

Ahogy te is látod, én is így vagyok vele.

A kettes válasza volt a leginkább feminista válasz.

Hogy merészelne neki egy közmunkás írni?

Neki!

Mert ő annyira jó nő:)

Hagyjuk már az ilyen diszpi. csákat:)

2017. márc. 27. 23:43
 25/26 anonim ***** válasza:
Kérdező! A 3/4 óra a város az kb 20-25km. Na a falu és a város közt csak van valami másik falu is. Falun belűl és szomszéd falvakban is lehet csajozni. Legtöbb falu mezőgazdasággal foglalkozik. Megcsinálod a traktoros papìrt szorgalmas vagy és nem sötét akkor pár év után egy "modern" traktor érintőképernyőjét babrálhatod. Mert a 60éves Józsi bà " ba..én a világra nem tanulom megyek nyugdìjba " alapon nem fog tanúlni informatikát.Manapság felénk a traktorosok menők! De legalábbis megbecsültek a szép falusi lányok körében! Megcsinálsz egy Mg technikusit vagy Aranykalászost kis ésszel vàllalkozásba is kezdhetel mellékesen.Falun rengeteg a lehetőség Eus támogatàsok elnyerésére is! Nincsennek baràtaid,akikkel eljárnál bulizni? Falugondnoki autó nem jár be a városba? Legtöbb helyen 9személyes t5transzporter vagy vivaro esrtleg tranzit.
2017. okt. 23. 19:31
 26/26 lutaker ***** válasza:
Közmunka egy förmedvény ha úgy dobnák utánnam se kéne... Esélyed=0%.
2018. okt. 11. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!