Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki közmunkásként próbál meg társkeresőn ismerkedni, milyen esélyekkel indul?
Akiről szó van, kilátástalan az élete, otthon él, ennyi pénzből félrerakni sem tud.
Persze mint mindenkinek, neki is szüksége van nőre.
No de érdekes kérdés.
Egy ilyen egyszerű ember,(aki nem is roma), ugyan hogy tud párt találni?
Képzés szóba sem jöhet neki, mert zsákfaluban lakik, a tömegközlekedés nagyon rossz errefelé, kocsija nincs.
A délutáni buszjáratot nem éri el, amivel városba tudna menni, mert még munkaidőben megy neki.
Este meg csak egy busz van visszafelé, 11 óra után.
Ilyen kilátásokkal, hogy esélytelen hogy kitörjön az illető ebből a közegből, lehet még talán valami sikere az online ismerkedésben?
Vidéki kistelepülés az alföld egy eldugott részében, a legközelebbi kisváros, is 3/4 óra.
"Találhat valami közmunkás nőt maximum. "Én pl. vissza se írnék neki." - mert bunkó vagy!
Ha valaki nem képes normálisan elutasítani valakit, az bunkó. Ha valaki köszön, annak illik vissza köszönni, akkor is, ha az illetőt rondának tartjuk, aki meg társkeresőn ír, azt úgy is vissza lehet utasítani, ha ezt mondjuk neki: Sajnálom, de nem vagy az esetem és nem szeretnék veled beszélgetni, nem szeretnélek megismerni. - ez lenne a normális, ha valakit így utasítunk vissza, de aki csak arra képes, hogy a másikat lenézze, megsértse és aki válaszolni se válaszol, na ezek az emberek bunkók. A ketteskének tehát üzenem, hogy egy bunkó p.i.c.s.a és változzon meg, legyen tisztelettudó és kedves.
Ahogy te is látod, én is így vagyok vele.
A kettes válasza volt a leginkább feminista válasz.
Hogy merészelne neki egy közmunkás írni?
Neki!
Mert ő annyira jó nő:)
Hagyjuk már az ilyen diszpi. csákat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!