Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyire fontos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire fontos a külső egy jó kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Őszinte leszek, régen én úgy voltam vele, hogy egyáltalán nem fontos, és ezt az exeim is igazolják, akik finoman szólva nem voltak nagy férfiideálok.. finoman szólva.. De most úgy gondolom hogy nem adok többet le az igényeimből, és csak olyannal lennék, aki kívül-belül tetszik. Szerintem valahogy kicsit fontos hogy mindenhogy illjetek egymáshoz, külsőre is, hogy büszkén fel tudd vállalni, meg hogy azért jól mutassatok egymás mellett. Én egyébként vékony vagyok, nem túl alacsony, hosszú hajam van, szerintem az arcom is szép dehát az már tényleg ízlés kérdése. Szerintem egyáltalán nem felszínesség, ha valakinek azért fontos egy ápolt, kellemes külső, akire azért szívesen nézel rá ha reggel felkelsz mellette. Ti hogy vagytok vele?

22/L

2017. márc. 26. 13:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mindent elmondott? Főleg, hogy még nem is találkoztunk soha. De nem is fogunk, törődj bele kislány. :D
2017. márc. 26. 14:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem elég hangsúlyosan számít, de alapvetően a legtöbb nő meg tudja ugorni a mércét, főleg ha kedves személyiség is társul hozzá. Vagy egy jó, vékony alkat már bőven elég lehet a "győzelemhez" .

Általánosságban meg annyit fűznék hozzá, hogy mi férfiak jellemzően a külső alapján válogatunk (a belső is számít, de nem annyira), viszont ennek megfelelni nem olyan nehéz. Ellenben a lányoknál a férfias személyiség a hangsúlyos, és mögötte kullog csak a külső, meg az egzisztencia, viszont a nőknek csak egy kisebb százaléka jön be a férfiaknak, pont azért, mert kevés férfinak van meg az a vonzó személyisége.

2017. márc. 26. 15:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát igen. Az utolsó válaszolónak igaza van. Én sem jártam pl. egy fitness modellel, mert bár külsőre nuber1 volt, emberileg egy hazug, sunyi kis f..na, egy nullának tartottam, így semmi nem volt. és azzal sem értek egyet, hogy a legtöbb férfinek a vékony nők jönnek be. Nos, amikor én 48 kg voltam, nem igazán voltam nyerő, most +20 kg-val, annyi jobbnál-jobb pasival találkozom, hogy ihajj. De nekem a természetesen sportos tetszik, nem a műizmos, szétszteroidozott IQ light pa sztok.
2017. márc. 28. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!