Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire fontos a külső? Azért ennyire már igen?
Sokszor hangoztatják az itteni pasik egy része, hogy nekik nem számít elsődlegesen a külső, mindig csak a nőknek.
Azért szerintem ez nem így van, mivel mindenki először a külsőt látja, és az alapján dönt, szimpatikus-e neki valaki vagy sem, így nem igazán jogos a hárításotok. (Akinek nem inge...)
Na de kíváncsi vagyok, hogy pl. egy ilyen lánnyal randiznátok-e?
https://www.youtube.com/watch?v=BHqDGL8TVtQ
(Nem, nem én vagyok a videóban szereplő csaj és nem így nézek ki.)
erre a Fruzsira gondolsz?
nem egy mesebeli szépség, de azért annyira nem rossz...mondjuk elég buta csajnak tűnik, szóval így nem kéne, de megfelelő belsővel szerintem nem lenne ekkora gáz...
23F
Nem vagyok annyira válogatós külsô terén. 3 dolgot veszek figyelembe: az elsô, hogy legyen a lány szimpatikus (tûnjön kedvesnek, értelmesnek); a második, hogy ne legyen elhízva; a harmadik, hogy legyen igényes (ne legyen büdös, szôrös, stb). Szerintem ez olyan elvárás, amit minden kicsit is kultúrált/normális ember teljesíteni tud.
A videóban szereplô lány már külsô megjelenésre is alpárinak, unszimpatikusnak tûnik, így hát nem akarnék tôle semmit. Hozzáteszem nem mondanám csúnyának, csak egyszerûen nem szimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!