Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért vannak jobban meg egyedül a nők, mert ők könnyen megkaphatják a szexet?

Figyelt kérdés

Sok férfi sír, hogy nincs barátnőm, meg már szinte mindegy csak legyen valakim felfogás uralkodik.

Nők között az van hogy jó egyedül, meg boldog tudok egyedül lenni, meg inkább egyedül, mint rossz kapcsolatban.

Ez azért van, mert egy ilyen férfi nehezen kap csak szexet, de egy nő könnyen megkaphatja, így kielégülve boldog tud lenni egyedül is.

2017. márc. 26. 00:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
Felteszel egy kérdést, majd meg is válaszolod magadnak? Menj aludni szerintem.
2017. márc. 26. 00:24
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

Ez a gyakoriköltőikérdések.hu nem ? Ó bazz már megint rossz a cím.

30/f

2017. márc. 26. 00:27
 3/15 A kérdező kommentje:
fáj az igazság mi...........
2017. márc. 26. 00:31
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

A nőknek a kielégüleshez nem elég maga a szex, hanem egy elvárásaiknak megfelelő pasi is kell hozzá. Emiatt valójában gyakran kielégületlenebbek, mint a férfiak.

Tehat a nők sincsenek meg jól egyedül, csak nekik mások az igényeik.

2017. márc. 26. 00:32
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

Sokaig voltam egyedul, de a szexet barmikor megkaphattam volna, ez teny. Viszont a teljes kielegulesemhez egyaltalan nem eleg egy meretben megfelelo farok meg egy 20 perces tocskoles. Ahogy az elozo is irta, a legtobb nonek ennel tobb kell. Nekem sem eleg az, hogy fizikailag orgazmusom lesz a szextol, lelkileg ettol meg uresnek erzem magam, ezert nem ia ugraltam egyik egyejszakasbol a masikba. Ugy, olyan formaban nem kellett a szex, mert nem elegitett ki maximalisan.

Ennek ellenere az is teny, hogy nem sirtam azert, mrt nem volt

2017. márc. 26. 03:02
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
*nem sirtam azert, mert nem volt pasim. Ezer meg egy hobbim van, amikre sokszor alig jut idom. Egyedul is boldog es kiegyensulyozott voltam, a mostani baratom mindehhez mar csak hozzatesz. :)
2017. márc. 26. 03:04
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Pont úgy állok a dologhoz ahogyan feltételezed a nőkről a kérdésben kérdező. Egyes magaslabdáját csaptam csak le bocsi :D.

30/f

2017. márc. 26. 04:01
 8/15 anonim ***** válasza:
92%

lehet, hogy ezeknek a nőknek már volt kapcsolatuk, ahol kihasználva érezték magukat. és ennél jobb egyedül. másrészt el lehet lenni szex nélkül egy ideig. harmadrészt nem tipikus, hogy ki lettek volna szolgálva, és annyira hiányozna az ex által biztosított kényelem.

a szex egyébként magában nem alkalmas arra, hogy ne érezd magad magányosnak.

2017. márc. 26. 05:33
 9/15 anonim ***** válasza:
94%
Nem.Azért vannak meg egyedül jobban, mert a csak szex nem túl vonzó a többség számára.A férfiak többsége meg csak ennyit képes nyújtani egy nőnek.
2017. márc. 26. 07:07
 10/15 anonim ***** válasza:
86%
Mert a nők egyedül is tudnak bodogulni, feltalálják magukat. Dolgoznak, olvasnak, van hobbijuk, barátnőznek, vagyis képesek élni, nem kell hozzá "támasz"
2017. márc. 26. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!