Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak egy ismeretlen lánynak?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy lány akit az instagram ajánlott fel hogy kövessem,mert van egy pár közös "ismerősünk",és kiderült,hogy egy városkában is élünk,de még soha nem találkoztunk(facebookon is megtaláltam).
Nézegettem a képeit és a csajszi szimpatikusnak tűnik,szívesen megismerném.
Nem szeretek a facebookon ismerkedni,beszélgetni de szerintetek érdemes lenne írni neki egy egyszerű kis üzentet facebookon,vagy ez inkább gáz?
Ő 20 éves én 24.
2017. márc. 25. 18:37
1/5 anonim válasza:
Én pl örülnék neki, de van olyan barátnőm, aki a szép külseje miatt folyton kapja az ilyen leveleket és már elege van belőle
2/5 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül azért szeretném megismerni,hogy össze is jöjjek vele,hanem szeretnék új ismerősökre szert tenni.
2017. márc. 25. 18:40
4/5 anonim válasza:
én azt mondom, igen, és hangsúlyoznám: írj. Nőként az a legidegesítőbb, amikor bejelölnek, de egy szót nem írnak, hogy kik ők.
5/5 anonim válasza:
Írj nyugodtan de személyes találkozóra hívd, úgy sokkal közvetlenebb.
A nők szeretik ha egy férfi tudja mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!