Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti bepróbálkoznátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti bepróbálkoznátok olyan pasinál, aki már házas?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki tetszik, és én sem vagyok számára közömbös.

Flörtölgetünk oda-vissza, de ennél több még nem történt.

Vonzódom hozzá, és sokszor eszembe szokott jutni, hogy mi lenne ha...?

Fiatal vagyok és elég dekoratív, szerintetek ki kéne ezt használnom vagy véget kéne inkább vetni a dolognak?

2017. márc. 25. 17:16
1 2
 11/17 kendrazoltan ***** válasza:

#9-es:

Jól döntöttél, nagyon jól...ember vagy...egy emberi EMBER...és ezt tőled nem veheti el senki, bátran a tükörbe nézhetsz minden egyes nap...őszintén és tiszta szívből gratulálok ehhez, mert ezek a döntések nem könnyűek, hiszen a pillanat varázsán kell felül emelkedni...ahhoz pedig EMBER kell...

Tudod, milyen ez? Mint amikor valaki azt mondja, hogy díler lesz...mert a drogra való igény konstans, akkor már miért ne ő szolgálja ki, ezzel egyidejűleg miért ne ő profitáljon ebből az igényből? Persze, megértem, ha valakí így dönt, de tudni kell, hogy előbb-utóbb el kell számolni a saját lelkiismereteddel....addig is pedig egy szemmel mindig magad mögé kell nézz...az életben minden döntésnek súlya van, ami neked kis döntés ma, az lehet, hogy egy ember életének legfontosabb eseményét adja, vagy legnagyobb tragédiáját okozza...ezt soha ne felejtsétek el...

2017. márc. 25. 18:13
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
7 miért az lenne a hibás ,aki belemászik a házasságba ,miért a szerető? A férj sosem hibás ,aki flörtöl a nővel ,az nem ugye??!
2017. márc. 25. 18:22
 13/17 kendrazoltan ***** válasza:
100%
Kérlek, előbb olvasd el a 2-es hozzászólásomat, aztán fel is lehet háborodni, ha még mindig aktuális a kérdés....
2017. márc. 25. 18:24
 14/17 Estádio de Felchút ***** válasza:

Itt a tavasz, virágzik a ribizli.

Férfiként én nem próbálkoznék házas nővel. Nem szeretem a gané nőket. De nem vagyunk egyformák.

2017. márc. 25. 18:32
 15/17 kendrazoltan ***** válasza:
69%
Miért lenne az a hibás, aki a szomszédból szüreteli a kukoricát úgy, hogy ő még éppencsak elvetette a magokat? Nem is tudom...miért?
2017. márc. 25. 18:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem. Ismerem magam, ha nem én vagyok neki az egyetlen, átmegyek Glenn Close-ba.
2017. márc. 25. 18:55
 17/17 anonim ***** válasza:
És mi van akkor ha mindkettő házas?
2017. márc. 25. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!