Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit éreztek, hogyan véleked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit éreztek, hogyan vélekedtek az ellenkező nem reprezentációiról ezen az oldalon párkapcsolati szempontok alapján?

Figyelt kérdés

Vannak itt szép, vagy egészséges lelkületű emberek szerintetek ? Van aki tetszik nektek ? Ha igen, ő milyen ?

Neveket _NE_ írjatok, úgy általában kérdezem!

2017. márc. 25. 13:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem több küldött képet magáról, aki állítólag a rondasága miatt nem tud csajozni. Nem voltak rondák. Viszont olyan bili hajuk volt vágva, mint egy 10 éves kisfiúnak, az arcukon ritkás igénytelen szőrzet, és olyan képet vágtak a fotón, mint akik legszívesebben leszúrnák az első szembejövő embert. Mindnek el is mondtam, hogy mit kéne magán rendbeszedni. Hogy aztán megtette-e vagy sem, azt már nem tudom.
2017. márc. 25. 16:45
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

Jó,az én nemem se tökéletes,van szép számmal terhelt nő is. Arra viszont nyílik a bicska a zsebben,amikor a pasik vartyognak,hogy a mai lányok 90%a vagy gurul vagy olyan,mint a seprűnyél. Mondják ezt úgy, mintha jóképűség terén a szomszédos szerbeket vagy horvátokat kenterbe vernék. Pedig azt csak szeretnék. Mert ha ők nyilatkoznának így rólunk,azt mondanám,jogos,mert ők a török hódoltság alatt némi igényességet is szedtek magukra,nem csak hímsovinizmust.

Igaz,a két szomszédos országban,legfőképp Szerbiában majd' 300 évig bxszták a rezet,nem 150 és sokakra sikerült rátukmálni a muszlim vallást. Aminek ha más szempontból nem,de igényesség terén páratlan előnyei vannak.

2017. márc. 25. 17:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát ebbe a muszlimos igényességbe kár volt bele kezdened én dolgoztam muszlim országokban terepen, a szegény réteg az borzalmasan buta és igénytelen, még olvasni sem tudnak, de összeverekednek a szórólapokon, amit aztán fejjel lefelé nézegetnek, a jómódúaktól meg szintén rosszul voltam, olyanok voltak mint az itthoni cigányok, kikenve, kifenve, bűzölögve az erős kölnitől, mert szerintük az jobb, mint a rendszeres tisztálkodás.
2017. márc. 25. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!