Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire értesz egyet ezzel vagy mennyire nem párkapcsolati téren?
"A várakozás ott csal meg, ahol legtöbbet ígér,
S akkor sikerül, mikor a remény csüggedésbe hül".
Paolo Coelho a házban, ócska lakossági filozófia.
Amúgy semmi valódi tartalma nincs ennek az idézetnek.
Néha összejön a várakozásoknak megfelelően a dolog, néha nem.
Néha meg van olyan, hogy már feladta valaki, és mégis jóra fordul minden, meg olyan is van, hogy véglegesen beszopta az ember, nem fordul jóra semmi.
#12, Attól, hogy valakit Shakespeare-nek hívnak, még írhat ordas nagy hülyeségeket.
Egyébként nem offoltam, leírtam a véleményem; vannak a valóságban példák pro és kontra, innentől kezdve semmi igazságtartalma nincs az idézetnek.
A közhelyek okkal léteznek. Szóval igen a válasz, legalább is az én esetemben.
Amúgy Kérdező, én elvileg egy tanult és okos csaj vagyok, meg bölcsész, de Shakespeare-t még én is nehezen értem. Ne csodáld, hogy sokan csak oltogatnak, ha ilyen idézeteket raksz a kérdéseidbe.
# 16:
Én komolyan leírtam, hogy mit tapasztaltam. Szóval nem értem, mi a problémád a hozzászólásommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!