Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire értesz egyet ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire értesz egyet ezzel vagy mennyire nem párkapcsolati téren?

Figyelt kérdés

"A várakozás ott csal meg, ahol legtöbbet ígér,

S akkor sikerül, mikor a remény csüggedésbe hül".

2016. dec. 18. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

Paolo Coelho a házban, ócska lakossági filozófia.

Amúgy semmi valódi tartalma nincs ennek az idézetnek.

Néha összejön a várakozásoknak megfelelően a dolog, néha nem.

Néha meg van olyan, hogy már feladta valaki, és mégis jóra fordul minden, meg olyan is van, hogy véglegesen beszopta az ember, nem fordul jóra semmi.

2016. dec. 18. 20:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon nem Coelho, bár gondolom Shakespeare-t nem ismered. :/ Komolyan érdekelt volna, ki mit tapasztalt eddig, de az oldal hű magához és szét vannak offolva a kérdések.
2016. dec. 18. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Azért vannak szétoffolva a kérdéseid, mert oly bölcs ember vagy, nem lehet rajtad felülkerekedni, sajnos ez van :( szomorú..
2016. dec. 18. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

#12, Attól, hogy valakit Shakespeare-nek hívnak, még írhat ordas nagy hülyeségeket.

Egyébként nem offoltam, leírtam a véleményem; vannak a valóságban példák pro és kontra, innentől kezdve semmi igazságtartalma nincs az idézetnek.

2016. dec. 18. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

A közhelyek okkal léteznek. Szóval igen a válasz, legalább is az én esetemben.

Amúgy Kérdező, én elvileg egy tanult és okos csaj vagyok, meg bölcsész, de Shakespeare-t még én is nehezen értem. Ne csodáld, hogy sokan csak oltogatnak, ha ilyen idézeteket raksz a kérdéseidbe.

2016. dec. 18. 20:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Ok, de komolyan érdekelt, ki mit tapasztalt eddig az életében, hogy ez igaz-e nála, nem kultúrbarbárkodás volt a cél. Itt mindig ilyen a közhangulat? Fura.
2016. dec. 18. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:

# 16:

Én komolyan leírtam, hogy mit tapasztaltam. Szóval nem értem, mi a problémád a hozzászólásommal.

2016. dec. 18. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!