Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztázzuk akkor, tényleg ennyit "veszít"a párkapcsolati keresletéből egy 25-30 közötti nő, akinek már gyereke van?
Társkeresőn nézegettem, egy átlagos 25-30 éves nő profilját alapesetben 1500-4500 férfi látogatja havi szinten. Egy ugyanilyen külsejű nőnek, ha a képen egy gyerekkel van, ilyen 30-70 férfira esik vissza a havi látogatottsága.
Ilyen komoly az eltérés? Egy gyerektelen fiatal nőre kb. 50szer annyi férfi nyomul, mint egy ugyanolyan idős gyerekesre?
Férfiak nektek kizáró ok lenne, ha egy nőnek gyereke lenne, komoly kapcsolat esetleg nősülés szempontjából?
igen.
26 vagyok, nem vállalnám más gyerekét, bármilyen szimpatikus is a nő.
10 év múlva kapuzárási pánikban már lehet, hogy ez megtörténne, de jelenleg nem!
am 50-70 látogató/hó? és még ezen is siránkoznak a nők, hogy miért csak ennyi?
Elmondjam a sz én profilomat hányan látogatják: havonta max 15-20 nő! MAXIMUM!!!!!
nem 1000!
Ez nem hiszti, meg stb, csak sztem havi 50-70 nel nem kéne még panaszkodni, főleg ha gyerek van.
Nem lenne kizáró ok.
Sőt, kifejezetten csak gyerekes nővel létesítenék kapcsolatot.
Mert: már nekem is van saját, többet nem tudnék / nem akarnék vállalni, felnevelni.
Egy gyerekes nőt nem hajt már feltétlenül a gyerekszülési "kényszer", így ebből nem adódna konfliktus helyzet.
Mivel szeretem a gyerekeket, nem jelentene gondot egy olyan gyereknek az elfogadása, akinek az anyját szeretem.
Hagyd a társkeresőket, már ha tényleg ott láttál ilyen arányokat.
Mert azt még soha nem láttam, hogy kisgyerekes anya olyan képpel akar pasit fogni, ahol a gyereke is szerepel... Ez kb. annyira reális, mintha azt írnád, hogy a nős pasik meg felteszik az esküvői fotókat. ;)
Egyébként egyértelmű, hogy kevesebb az a férfi, aki elfogadja, hogy van már gyereke. De ez visszafelé is igaz: kisgyerek anya jobban válogat, mert komoly kapcsolatra csak olyan jöhet szóba, aki elfogadja a gyereket, és tud is bánni vele.
Ettől még bőven lehet boldog párkapcsolatot találni nekik is, elég ha körbenézel a saját ismerőseid között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!