Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tisztázzuk akkor, tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztázzuk akkor, tényleg ennyit "veszít"a párkapcsolati keresletéből egy 25-30 közötti nő, akinek már gyereke van?

Figyelt kérdés

Társkeresőn nézegettem, egy átlagos 25-30 éves nő profilját alapesetben 1500-4500 férfi látogatja havi szinten. Egy ugyanilyen külsejű nőnek, ha a képen egy gyerekkel van, ilyen 30-70 férfira esik vissza a havi látogatottsága.

Ilyen komoly az eltérés? Egy gyerektelen fiatal nőre kb. 50szer annyi férfi nyomul, mint egy ugyanolyan idős gyerekesre?

Férfiak nektek kizáró ok lenne, ha egy nőnek gyereke lenne, komoly kapcsolat esetleg nősülés szempontjából?

2017. febr. 16. 14:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
4%
Beszéd? Beszólás? Nagy gondok vannak kedves utolsó ha hangokat, beszédet hallasz, ugyanis én LEÍRTAM a véleményemet, nem elmondtam. Őszintén sajnállak..
2017. febr. 16. 16:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

1500-4500 látogató? Na jó, akkor mesélek, hogy ezek mennyire vehetőek komolyan...

Volt köztük egy csomó nős pasi; egy rakás vén kujon (aki 70 évesen fiatal pipiről ábrándozott); tinik, akik arról győzködtek, hogy vegyem el a szüzességüket; tőlem 5000 km távolságra élők; plusz egy csomó más okból érdektelen fickó, pl. akinek buszjegyre nem volt pénze, hogy eljöjjön a randira; vagy aki már a találkozó előtt el akart venni feleségül; vagy aki csak azért írt, hogy kifejtse, hogy minden nő kva (ilyenből több is volt); vagy aki már évek óta van fent társkeresőn, de még képet sem küldött soha senkinek és találkozni sem hajlandó, ő csak virtuális lelkitársat keres; vagy aki azért ismerkedett, hogy legyen aki végignézi kamerán, ahogy análvibrivel elégíti ki magát (nem vicc). Könyvet tudnék írni belőle, hogy milyen elképesztő indokokkal vannak fent férfiak társkeresőn...

Úgyhogy az, hogy hányan nézik meg valakinek a profilját, az égvilágon semmit nem jelent, de még az sem, hogy hányan írnak. A lényeg, hogy hány ezek közül a normális, potenciális társkereső. Az pedig jó, ha egy ezrelék. Akkor is, ha szingli valaki, meg akkor is, ha van gyereke.

(Egyébként gyermekes nőként lett párom viszonylag rövid idő alatt.)

2017. febr. 16. 17:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én most még nem szeretnék anyukával kezdeni, de ez a korom miatt van. 23 éves vagyok, még nem vagyok kész erre. Viszont 30 évesen, ha már igen, akkor nem mondom, hogy kizáró ok lenne, de egy-két dolognak teljesülni kéne hozzá.

- Nem apapótlék lennék, hanem pár, és mivel szeretem az adott nő, így elfogadom, hogy van egy gyereke, akiről az édesanyja miatt én is gondoskodom.

- A gyerek apja nem egy pszichopata állat

- A gyerek apját már nem szereti, ott se pótlékként kezel.

- Szeretne tőlem is kisbabát.

Ha ezek meglennének, örömmel kezdenék egy nővel, aki tetszik nekem, mind külsőleg, mind belsőleg, és van gyereke. 23/F

2017. febr. 16. 17:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, az a bajod, hogy gyerekkel rengeteg helyett már csak sok férfi közül válogathatsz.
2017. febr. 16. 17:18
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg hogy hányezren nézegetik. Hanem hogy megtalálja azt az 1-et aki tényleg érdeklődik iránta. Megkockáztatom a gyermekes anyukát több potenciális férfi nézegeti, mint a gyermektelent, akire boldog boldogtalan rárepül.... Most akkor mi a jobb? És mit árul el az arány? Minőségre kell menni, nem mennyiségre.
2017. febr. 16. 19:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Abból kiindulva, hogy én sem szeretnék magam mellé gyerekes férfit, gondolom sok férfi is így gondolkodik. Szerintem teljesen érthető. Persze, ez nem azt jelenti, hogy gyerekes nőnek/férfinak nincs esélye, csak hátrébb kerül a sorban, illetve szerintem inkább hasonszőrűekkel érdemes, hiszen jobban összepasszolnak, megértik egymás nyűgjét. 26/N
2017. febr. 18. 12:46
 17/17 Gábor19... ***** válasza:

"

am 50-70 látogató/hó? és még ezen is siránkoznak a nők, hogy miért csak ennyi? " azért siránkoznak mert ezek már nem a konditermi, bmw-s macsók...

2017. febr. 18. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!