Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 25-30 év közötti férfiak, milyen eséllyel tekintetek egy 18-19 éves lányra komoly párkapcsolati célokkal?
Elég ambivalens érzéseim lennének komoly párkapcsolatot illetően. Tartanék attól, hogy 'még nem éltem ki magam" felkiáltással elhagy vagy ezekhez hasonló.
Amúgy komoly eséllyel indulna, ha látnék benne valamit.
28/F
Amúg nem akarok veszekedni meg semmi :D 19 vagyok :D csecsemő ápoló leszek, imádok olvasni megállás nélkül, de emellett egy bulizós idióta vagok, kedvencem a grind a metál és pluszba még kocka is vagyok mert órák hosszat tudok játszani a cs-vel, diabloval meg ilyesmikkel
Állítólag csúnya se vagyok meg jó az alakom, és papot sem kell mellém fogadni, mert mindent lehet rám mondani csak azt nem, hogy prűd vagyok. :D
Csak egy kérdésem van, ha valaki szeret olvasni, akkor az miért kerül be azonnal abba a zónába aki elérhetetlen, szelíd, visszafogott és templomba kell vinni? :D
Nem kezdenék ki ilyen fiatal lánnyal, mert már tanultam belőle párszor anno. Hiába mondja, hogy érettebb a koránál, és hogy komolyan gondolja, de a húszas évei elején rájön, h neki buliznia kell minden 7végén, neki ismerkednie kell, ki kell élnie magát. Ez pedig nem hiányozna, szóval egyértelműen nemet mondanék. :)
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!