Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 és 30 közötti lányok, ti mennyire vágytok komoly kapcsolatra?
Ha ismerkedtek akkor már célirányosan komoly kapcsolatot kerestek amiben akár a házasság is benne van? Felmerül bennetek az ismerkedés folyamán, hogy vajon milyen apa, férj lehetne az illető?
Fiatalabb és idősebb nők is válaszolhatnak, de ez esetben légyszíves írjátok le a korotokat. Köszönöm.
én 23 leszek, de szerintem nem szabad ilyen céllal ismerkedni. Nyilván felmerül az emberben, hogy vajon milyen lenne az adott fél hosszútávon, általános filozófia...
De nem szabad túl komolyan venni, és görcsösen ragaszkodni, hogy én házastársat keresek. Szerintem ez csak romboló hatású a saját lelkünkre meg a kezdődő kapcsolatra...eleve ilyen elvárásokat támasztani... De igen, örülnék egy komoly kapcsolatnak, és terveznék hosszú távon, ha lenne kivel. De ez szerintem sosem azonnal derül ki. Nyilván alap, hogy elsőre is "okés"nak tartsam az illetőt.
24 vagyok, nem sokara 25.
Ez egy alapkriterium nalam, hiszen nem egyejszakas kalandot keresek, vagy "pasit", mint tinedzserkent.
Ilyen korban mar szerintem esszeru a ferfit, mint ferjet/apat is megnezni, nem csak azt, hogy milyen az agyban.
Pl. soha nem jonnek ossze olyannal, aki 3 gyereket hagyta hatra es koltozott Londonba es nem tartja a kicsikkel a kapcsolatot. Kapasbol az jut eszembe, hogy velem is ugyanugy megtehetne, na meg mar van gyereke.
Regen ugy gondoltam, hogy elozo kapcsolatbol szarmazo gyerek nem problema, szivesen lennek "mostoha". Na mar ez is kilove. Mert annak a gyereknek mar lenne anyja, emiatt engem sose fogadna el rendesen, na meg a paromnak orokke kapcsolatban kell lennie az exevel a gyerek miatt.
En egy normalis boldog egyszeru csaladot szeretnek 3-5 gyerekkel. Szoval itt is sokminden bukik, pl. aki max. 1 gyereket szeretne, de azt is csak hat hogy azert legyen, de kettot mar semmikepp sem.
Nem tudom, hogy talalok-e part.
De ha nem, nem erdekel.
Inkabb leszek egyedul, mintsem belemenjek egy parkapcsolatba, csak hogy legyen valakim.
Annyi ilyet hallok, es szanalmasnak tartom az ilyen noket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!