Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vettem észre, hogy manapság egy ilyen fiúnak esélye sincs a lányoknál?
A mai lányok mind a kis pávákra buknak akikben semmi férfiasság nincs
Én egy átlagos gyerek vagyok, sima hajjal és nem több tízezres cipőkben járkálok és azt vettem észre hogy így szinte "lehetetlen csajozni"
Akárhányszor próbálkozom egy csajnál mindig visszautasítanak
Komolyan mit esznek a mai csajok az ilyen fiúkon?
Oldalt kopasz fent 25 centis haj
fehér cipő , térdig lógó póló??!
Szerintem ebbe semmi férfias nincs, sőt nevetséges inkább.
Nekem már sose lehet barátnőm? Mert én egyáltalán nem leszek ilyen!
"Oldalt kopasz fent 25 centis haj fehér cipő , térdig lógó póló??!"
Érdekes én egy barátnőmet, csoporttársamat, évfolyamtársamat sem láttam ilyen kinézetű fiúval. De persze tudom itt könnyebb mindig másra fogni a sikertelenséget :) A normális lány barátnőimnek normális párjuk van. És honnan ismered fel messziről a normális pasit? pl nem itt rinyál kitalált indokokon kollektívan a nőket és másokat hibáztatva. Aki ezt csinálja az már nem normális, tisztelettel teli ember, így normális szerető párja sosem lesz. Ennyire rossz emberismerőek nem vagyunk :)
Felnőtt nőt még nem láttam együtt pávával, szóval várj még pár évet a csajozással. 20 éves koromig én sem találtam normális férfit.
N
és hogyan is próbálkoztál te a lányoknál?
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!