Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a srácoknál mért csak a k*rváknak, a lányoknál pedig mért csak a páwa focistáknak van esélyük?
Ha van egy normális lány, aki nem iszik, nem cigizik, és nem teszi ki a melleit, akkor ő már nemkell a 'helyes' srácoknak, de a lánynak meg pont ők kellenek.. Ha pedig egy normális fiúra akadunk, ő mért nem éri be a normális lánnyal, mért kellenek neki a mellkidobós r*bancok?
ezt válaszolja meg nekem valaki, nemet nem írok, úgy igazságtalan
Ez azért nem így van.
Engem pl. taszítanak a leírtak.
Te most lány vagy fiú? Nem mindegy.
Én pl egy "helyes" srác vagyok, és elhányom magam a mai lányok többségétől.
Csak az aranyos lányokat kerestem, a barátnőmnek pl nincs kint a melle egyik képén se a facebookon.
F/19
Na akkor kezdjük:
"Ha van egy normális lány, aki nem iszik, nem cigizik, és nem teszi ki a melleit, akkor ő már nemkell a 'helyes' srácoknak"
Persze, hiszen a helyes srácok megkaphatják a jobb nőket is, akik általában ribik is (tisztelet a kivételnek) és könnyen kaphatóak, ez pedig ideális nekik.
"de a lánynak meg pont ők kellenek.."
Igen, mert a lányok is felszínesek.
"Ha pedig egy normális fiúra akadunk, ő mért nem éri be a normális lánnyal, mért kellenek neki a mellkidobós r*bancok?"
Mert még mindig könnyen kaphatók.
A lényeg, hogy sz*r a világ, felszínesek a csajok is és a pasik is, ez van.
Azért kivételek mindkét nemben akadnak, de általánosságban elmondható a fentebbi sor.
Szépnek mondott lány vagyok. Nem iszom, nem cigizem, és max. diszkréten mutatom meg, amim van.
Van barátom, és egyáltalán nem egy felszínes páwa gyerek, hanem egy helyes, normális srác.
Szóval a kérdésedre a válasz: Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!