Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Nálatok kizáró ok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nálatok kizáró ok, ha egy pasinak nem szimmetrikus a szeme?

Figyelt kérdés
Ezalatt nem a kancsalságot értem hanem, hogy a két szemem nem egyformán van kinyitva (mint mondjuk Paris Hiltonnak :P ). Nagyjából mintha kicsit be lennék szívva. Tipikusan akire azt mondják, hogy a szeme sem áll jól. Sajnos az egyik szemem amblyopiás így nem használom tökéletesen mind2 szememet, hiába hordok kontaktlencsét. De amúgy annyira szerintem nem feltűnő, csak akkor ha mosolygok és ha fáradt vagyok. Nagyon szívesen küldenék képet is privátban, de tartok attól, hogy egy ismerősbe botlok. Válaszaitokat előre is köszönöm.

2017. márc. 21. 23:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen? --> o.O
2017. márc. 21. 23:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
2017. márc. 21. 23:27
 3/11 anonim ***** válasza:
36%

Nem csajként írok, hanem csak a saját tapasztalatom az, hogy már a kicsi, mélyen ülő szemeket se tolerálják. Jól be is szoptam velük.

Amúgy úgy vagy vele, mint Antall József exminiszterelnök úr? Neki voltak ilyen fura szemei.

2017. márc. 21. 23:27
 4/11 A kérdező kommentje:
#3: Olyan szinten nem. Talán a linkelt mémes gyerekre hasonlít egy kicsit bizonyos képeimen, de vannak olyan fotók, amelyeken meg nem látszik. Szóval az is lehet, hogy olyankor fáradtabb vagyok? Nem tudom.
2017. márc. 21. 23:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem fogja őket zavarni. Gondolj csak bele mennyi vizenyős szempárral "megáldott" férfinek is van kapcsolata.

Talán még a magamfajtának is lehet, csak nagyon nehéz, mert "a szem a lélek tükre" és elég nehéz olyan "nagy" szemekkel hódítani, mint ami talán csak Charles Brownsonnak, Bud Spencernek és Brocknak (Pokemon anno gyerekkorunkban) van.

2017. márc. 21. 23:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem kizáró ok, tetszett már ilyen pasi. Az egyik szeme kisebb és szűkebb volt a másiknál. Bevallom eleinte zavart, de ahogy megkedveltem, inkább olyan édesnek találtam :D
2017. márc. 21. 23:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha kék, akkor esetleg elmegy.
2017. márc. 22. 01:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan. A jobb szemem alapból nagyobb és ha közelre nézek, egy kicsit befelé kancsal, ha fáradt vagyok, összeszűkül és nagyon kancsal lesz:D

Engem nem zavar, sőt, ez a szexepilem és sokan mondják, hogy "de durva a szemed" de pozitív felhanggal, meg szeretnek belebámulni:D Szerintem kicsit egzotikus, titokzatos külsőt kölcsönöz az embernek, ne érezd rosszul magad miatta!

2017. márc. 22. 02:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Ilyesmit inkább tolerálok, mint a fétiseket (eggyel lejjebbi kérdés). Az én egyik szemhéjam pl. kicsit jobban leereszkedik, mint a másik, de csak ha fáradt vagyok.
2017. márc. 22. 05:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Senkinek se szimmetrikus az arca a világon. Nem értem, ha ez probléma lenne, akkor senkinek nem lenne párja..... Miért lenne baj?
2017. márc. 22. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!