Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nálatok kizáró ok, ha egy pasinak nem szimmetrikus a szeme?
Nem csajként írok, hanem csak a saját tapasztalatom az, hogy már a kicsi, mélyen ülő szemeket se tolerálják. Jól be is szoptam velük.
Amúgy úgy vagy vele, mint Antall József exminiszterelnök úr? Neki voltak ilyen fura szemei.
Szerintem az nem fogja őket zavarni. Gondolj csak bele mennyi vizenyős szempárral "megáldott" férfinek is van kapcsolata.
Talán még a magamfajtának is lehet, csak nagyon nehéz, mert "a szem a lélek tükre" és elég nehéz olyan "nagy" szemekkel hódítani, mint ami talán csak Charles Brownsonnak, Bud Spencernek és Brocknak (Pokemon anno gyerekkorunkban) van.
Nekem is olyan. A jobb szemem alapból nagyobb és ha közelre nézek, egy kicsit befelé kancsal, ha fáradt vagyok, összeszűkül és nagyon kancsal lesz:D
Engem nem zavar, sőt, ez a szexepilem és sokan mondják, hogy "de durva a szemed" de pozitív felhanggal, meg szeretnek belebámulni:D Szerintem kicsit egzotikus, titokzatos külsőt kölcsönöz az embernek, ne érezd rosszul magad miatta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!