Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vakok és gyengénlátok, nálatok, hogy működik a társkeresés, mikre figyeltek, a külső kevésbé számít?
Figyelt kérdés
2017. febr. 10. 09:35
1/17 anonim válasza:
Nem akarok gonosz lenni, de szerinted egy vak hogy olvassa el a kérdésed?
5/17 anonim válasza:
Istenem,mennyi gyökér egy ilyen kérdés alatt.-.- Vannak speciális számítógépek is,ti agyatlanok,amik gyengén látóknak van kifejlesztve,netán vakoknak.Úgy,hogy ugyanúgy el tudják olvasni a kérdést,mint akárki más.Ismerek 2 vak srácot,ők a hangra voltak kihegyezve,nem is kicsit.
6/17 anonim válasza:
Nem gyökér vagyok, hanem vak, aki értékeli a humort. :)
7/17 anonim válasza:
Létezik szövegfelolvasó szoftver, akármelyik gépre rá lehet tenni. Barátnőm látássérült, alig lát valamit, egy netes társkeresőn ismertem meg, ő is szövegfelolvasót használ, azzal ír, jobban, mint én. Az én barátnőmnél számít valamennyire a külső, bár nem az az elsődleges.
Egyébként ő egy szép lány, szóval nem is értem, hogy hogy nem volt eddig senkije.
8/17 anonim válasza:
1-es vagyok. Pontosan tudom, hogy van olyan eszköz, amivel tudnak netezni, de kétlem, hogy azzal nap mint nap a gyakorikérdéseket pásztázzák...
9/17 anonim válasza:
Szerintem simán lehet,de ki tudja,talán tényleg nem a gyakorikerdeseket fogja olvasgatni vele.
10/17 anonim válasza:
Utolsó kettő, ezt miből gondoljátok? Miért ne gyakorizhatna egy vak naponta? Mi másban különbözik a látó embertől a látás hiányán kívül? Nem sértődtem meg, valóban érdekelne a válaszotok...
Hogy a kérdésre is válaszoljak...
Láttam, tehát lehet ezért, de nekem számít a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!