Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vakok és gyengénlátok, nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vakok és gyengénlátok, nálatok, hogy működik a társkeresés, mikre figyeltek, a külső kevésbé számít?

Figyelt kérdés

2017. febr. 10. 09:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem sokan(én is) úgy gondolják, hogy a hétköznapi dolgok annyi időt elvesznek a vakok életéből, a látás hiánya miatt, hogy nem marad idejük gyakorizni.

Én is csak utcán/buszon találkozom vak emberekkel, 3x olyan lassan sétálnak, mint én. Gondolom egy teát, egy ebédet, vagy egy fürdőt is lassabban készítenek el.

Amúgy nekem írt már vak férfi társkeresőn, majd 20 évvel idősebb és kb 100 kgval több volt nálam. Ebből úgy vettem észre, hogy van, akinek számít a külső köztük is.

2017. febr. 11. 07:21
 12/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
#10: Én úgy értettem a dolgot, hogy olvasni tudja a szoftverrel, válaszolni is tud, de nem biztos, hogy ez a fórum lesz az elsődleges, de persze miért ne. Ezt csak abból gondolom, mert mikor a barátnőm társkeresőzött, akkor kb. 3-4 naponként lépett be, volt, hogy hetenként, mert neki nem az volt az elsődleges, nem azon járt az agya. Barátnőm email-ezik, fotókat rendezget, cikkeket ír, anno társkeresőzött, mindent tud csinálni csak a szoftverrel.
2017. febr. 11. 10:35
 13/17 anonim ***** válasza:
85%

#11, Az való igaz, hogy minden lassabban megy, több idő kell a dolgokhoz.

Nem tudom, lehet bele sem gondoltál, csak automatikusan írtad, de köszönöm, hogy alapból feltételezed, hogy meg tudunk főzni egy ebédet :) Ugyanis sokan meglepődnek, mikor megtudják, hogy egy vak főz, ellátja a háztartást teljes mértékben.

Viszont a fürdő elkészítését megmosolyogtam. Az szerintem totál mindegy, hogy egy vak vagy egy látó ember engedi-e meg a vizet, az ugyan olyan tempóban folyik :)

#12, Ez szerintem nem a látássérültségből fakad, hanem inkább az érdeklődési körétől függ, hogy mivel foglalta el magát a barátnőd, vagy ki mivel foglalja el magát.

2017. febr. 11. 12:16
 14/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
79%

Persze, természetesen ez függ az érdeklődéstől.

Nem akartam őket lehúzni ezzel, de ők kicsit máshogy állnak a dolgokhoz. Persze sokminden lassabb náluk, ami inkább nekünk tűnik lassúnak, nekik ez teljesen természetes tempó. Nálunk például ez nem probléma, mert én is türelmes vagyok alapból.

Első pár talinál sokal óvatosabb és figyelmesebb volt, mint mások, a külső is számít szerintem mindenkinek, de ők attól függetlenül szeretik megismerni a másikat, a gondolkodásmódját, az életvitelét, nekik ez fontos.

2017. febr. 11. 13:26
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

Nem speciális számítógépen neteznek, hanem speciális programokat használnak hozzá, pl képernyőolvasó...

A külső.... Az arányok nekik is fontosak, de igazán a hang, az illat, a kedvesség a lényeg, a haj hossza, s hogy hogy szólsz, hogy érintesz. Persze, köztük is van, aki elvárja a szexbomba külsőt, mert az a menő, de összességében kevésbé fontos pl a hajszín, arckarakter, ilyenek.

2017. ápr. 6. 23:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Különben pont az internet az, ahol egy vak azonos esélyekkel indul, mint egy látó pl társkeresés, barátkozás terén.
2017. ápr. 6. 23:29
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
sötétben tapogatóznak
2020. máj. 9. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!