Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha arcra jóképű, de testalkatra pedig gyerekes vagyok, akkor társkereső oldalakon érdemesebb elrejtenem a paramétereimet?
Figyelt kérdés
Annak érdekében, hogy legalább a csaj figyelmét hívjam fel és tudjak vele beszélgetni egy keveset, amíg szóba nem kerül a testalkatom. Sokan írták, hogy már az is nagy dolog, ha a csaj visszaír. Szóval már azt is nagy sikerként könyvelném el, ha egyáltalán a profilképemmel fel tudom hívni magamra a figyelmét vagy jobb esetben ő is megírni az első pozitív benyomását rólam. Válaszaitokat előre is köszi.2017. febr. 4. 22:00
1/9 anonim válasza:
Mindenképpen légy őszinte vele. És az mit jelent, hogy gyerekes testalkatra pontosabban :)
2/9 anonim válasza:
Mit takar a "gyerekes"? Egyébként szerintem nem éri meg hazudni. Akkor max a randin dob ha odáig eljuttok.
Engem legalább is kiábrándítana, ha megjelenne egy 160cm-es, 45kilós 14 éves fiúcska testű pasas. Lehet akármilyen jóképű, kisfiúk nem tetszenek.
3/9 A kérdező kommentje:
170/55. Ezt értem gyerekes alkat alatt. Nem szívesen adnám meg, mert ezzel zéró esélyem van mindenkinél.
2017. febr. 4. 22:26
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem lehet olyan vészes :) Miért nem kezdesz el valamilyen testmozgást?
5/9 A kérdező kommentje:
#4: Természetesen már azzal is próbálkoztam (gyúrás), de semmi eredményt nem értem el, pedig csináltam becsülettel (már amennyire a gyomrom bírta).
2017. febr. 4. 22:57
6/9 anonim válasza:
de egyébként tényleg jóképű vagy?mondták vagy csak nem amiatt rostáltak ki szóban? csakmert lehet hogy ezzel(méretük miatt) koptatják le az alacsony pasikat de legtöbbször azért mert kevésbé sértő.
7/9 A kérdező kommentje:
#6: Több ember szerint igen, de még senki nem "rostált ki", mert most először regisztráltam társkeresőre. És ezért lettem volna kíváncsi, hogy mi a jobb döntés: Felvállalni, vagy később elmondani?
2017. febr. 4. 23:17
8/9 anonim válasza:
Te mit érzel jónak ? Felvállani , vagy kamuzni?
Aszerint cselekedj ahogy érzed!
9/9 anonim válasza:
Aki szeretni fog téged,így fog megkedvelni hidd el!
Nem kell álcáznod magad nem kell titkolóznod,ilyen vagy!
Alkat,kinézet,külső adottság kérdése
van aki szebb külsőt kapott a sorstól valaki csúnyábbat ez van...
Van amin lehet változtatni valamin nem lehet változtatni el kell fogadni,el kell fogadnod magad,sok sikert és fel a fejjel,lesz barátnőd ne aggódj hosszú az élet!Sok sikert! 300N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!