Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ehhez mit szóltok? Mi a véleményetek hölgyek-urak?

Figyelt kérdés

Kedves fiúk, férfiak!

'Nincs szükségünk borotvált mellkasra, sem lábra. Nincs szükségünk szedett szemöldökre. Nincs szükségünk feszülős nadrágokra. Nem vágyunk a felállított, felnyírt hajatok látványára. Nem vágyunk arra sem, hogy kockás legyen a hasatok. Nem érdekel a kockás has. Nem érdekel, ha lesz pocakotok.Nem érdekel, ha felszedtek néhány kilót. Nem vágyunk arra, hogy minden héten megtalálhatóak legyetek a szórakozóhelyeken.Igenis bele szeretnék szenvedélyesen markolni a mellkasszőrödbe. Igenis látni akarom, ahogy jóízűen megeszed a főztöm. Nem akarok olyan férfit magam mellé, aki undorral az arcán tolja félre a tortaszeletet, amit sütöttem neki szülinapjára és előre csomagolt csirkéket zabál minden nap.

Igenis üsd a falba azt a rohadt szöget és igenis nyírd le az udvaron a füvet. Férfi kell a házhoz, nem kisfiú! Nem bájgúnár, akinek a kezéből ki kell vennem a fűrészt.

Szükségem van a látványra, amint megizzadva öntözöd a virágokat a ház előtt. Szükségem van arra, hogy hazafele letépj egy virágot és meglepj vele. Ettől vagy férfi!

Szükségem van arra, hogy este odabújhassak és biztonságban érezzem magam.

Nem akarom, hogy több parfümöt fújj magadra, mint én, és azt sem, hogy tovább készülődj a fürdőben. Igenis Te legyél az, aki rám vár.

Nem én akarok lenni a férfi.'

2017. márc. 21. 18:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
61%
20. Miért lenne duma? Az egy dolog, hogy vannak nők akik az ecsetfejet preferàljàk és amiket írtam, ettől még nem minden nő ilyen, és nem mindenki hazudik akinek az ilyenek nem tetszenek. Én pl 7 éve vagyok együtt a màr férjemmel. Èn vàgom géppel a hajàt kb 1,5 centisre az egészet* szóval egyforma hosszú mindenhol. Előttem sem hordta máshogy a hajàt. Borotvàt utàlja, géppel vàgott, fél centis borostája van. Ami kis szakàllig nő, majd újra nyírva van. Nem ruhamàrka és nem divatb.u.zi, leszarjuk a trendiséget, nem meztelencsiga, ott szőrös ahol kell( nem szőrtelenít). Stb. Nem tervezem lecserélni:) Nem kell àltalànosítani...
2017. márc. 21. 21:12
 22/29 anonim ***** válasza:
60%
Látok leírva egy csomó elvárást. Nem azért élek, hogy ezeknek meg akarjak felelni, és nem fogok csak azért férfiaskodni meg erőlködni, hogy bizonyos nők igényeinek megfeleljek.
2017. márc. 21. 22:59
 23/29 anonim ***** válasza:
Ha ezekre van szükség ahhoz, hogy a nők megfelelően férfiasnak tartsanak, akkor köszönöm szépen ,a maradék 80-90 évemben nagyon jól megleszek egyedül is.
2017. márc. 21. 23:06
 24/29 anonim ***** válasza:

Egyetértek.

N

2017. márc. 21. 23:56
 25/29 anonim ***** válasza:
Nekem pont ilyen a barátom.
2017. márc. 22. 01:05
 26/29 anonim ***** válasza:

Újabban már az is nagy elvárásnak számít, hogy egy pasi ne legyen lányos. :D

Amúgy #20 bizony vannak, akik az ecsetfejre buknak, de vannak, akik nem. Én tök jól megvagyok a párom mellett, aki kb olyan, mint a fenti szövegben leírt pasi. Most ha te látsz az utcán x db lányt ecsetfejű pasival, attól én hazug leszek? :D

2017. márc. 22. 07:39
 27/29 anonim ***** válasza:
59%
Jónagy bitang gyökér nő írta ezt. Már nem azért, én sem borotválom soha a lábam sem a mellkasom szemöldököm meg végképp nem. Rühellem a felnyírt hajat, a feszülős nadrágot, akármit megcsinálok a ház körül, de hogy az én kva anyámat amiért egészségesen próbálok élni és leszarom a tortádat akkor sem eszem meg. Pff :)
2017. márc. 22. 08:02
 28/29 anonim ***** válasza:

Hú ha... Mert pár havonta egy szelet sütibe bele lehet àm dögleni...

Persze nyilván ha a pasi diétàzni akar akkor tegye. De NEM ez a lényege az egésznek.

2017. márc. 22. 11:10
 29/29 anonim ***** válasza:
Ennek az a lényege hogy igények vannak, cserébe meg csak egy vazsina meg egy száj :)
2017. márc. 22. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!