Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ehhez mit szóltok? Mi a véleményetek hölgyek-urak?

Figyelt kérdés

Kedves fiúk, férfiak!

'Nincs szükségünk borotvált mellkasra, sem lábra. Nincs szükségünk szedett szemöldökre. Nincs szükségünk feszülős nadrágokra. Nem vágyunk a felállított, felnyírt hajatok látványára. Nem vágyunk arra sem, hogy kockás legyen a hasatok. Nem érdekel a kockás has. Nem érdekel, ha lesz pocakotok.Nem érdekel, ha felszedtek néhány kilót. Nem vágyunk arra, hogy minden héten megtalálhatóak legyetek a szórakozóhelyeken.Igenis bele szeretnék szenvedélyesen markolni a mellkasszőrödbe. Igenis látni akarom, ahogy jóízűen megeszed a főztöm. Nem akarok olyan férfit magam mellé, aki undorral az arcán tolja félre a tortaszeletet, amit sütöttem neki szülinapjára és előre csomagolt csirkéket zabál minden nap.

Igenis üsd a falba azt a rohadt szöget és igenis nyírd le az udvaron a füvet. Férfi kell a házhoz, nem kisfiú! Nem bájgúnár, akinek a kezéből ki kell vennem a fűrészt.

Szükségem van a látványra, amint megizzadva öntözöd a virágokat a ház előtt. Szükségem van arra, hogy hazafele letépj egy virágot és meglepj vele. Ettől vagy férfi!

Szükségem van arra, hogy este odabújhassak és biztonságban érezzem magam.

Nem akarom, hogy több parfümöt fújj magadra, mint én, és azt sem, hogy tovább készülődj a fürdőben. Igenis Te legyél az, aki rám vár.

Nem én akarok lenni a férfi.'

2017. márc. 21. 18:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen esszéknek nem sok értelme van, tekintve hogy egy nő nem ezek miatt fog vonzódni egy férfihoz, bár részigazságok vannak benne, meg maga az alapelv, hogy egy férfi legyen férfias. (Hogy ez mit takar, az viszont bonyolultabb, es a szövegben is nagyrészt fals dolgok vannak.)
2017. márc. 21. 18:37
 12/29 anonim ***** válasza:
87%
Nagyrészt egyetértek, bár én is bele tudom verni a szöget a falba, és én is le tudom nyírni a füvet, cserébe bejön, ha egy pasi szívesen süt-főz, szóval kissé azért árnyaltabb a kép nálam, nem kell brutális férfiállatnak lenni :D De igen, a férfi az legyen férfi, a nő meg legyen nő, legalábbis az én ízlésvilágom alapján. És NEM, ez NEM azt jelenti, hogy a párom egész nap izzadva, szakállát vakargatva vágja a fát, én meg sose jöjjek ki a konyhából, de azért az nem nagyon jönne be, ha lányosabb lenne, mint én.
2017. márc. 21. 18:49
 13/29 anonim ***** válasza:
43%

"Igenis bele szeretnék szenvedélyesen markolni a mellkasszőrödbe." => Itt hányingerem lett, ahogy elképzeltem, mert spec. undorodom a mellkas- és a hónaljszőrtől.

+ Szeretem, ha igényes a férfi, és nem kell a lábát meg az izzadtságát szagolgatni.

De a többivel egyet értek.

2017. márc. 21. 18:56
 14/29 anonim ***** válasza:
91%
Nőként csak egy részével értek egyet, de vannak benne kifejezetten kártékony, álszent, klisés marhaságok is.
2017. márc. 21. 18:59
 15/29 anonim ***** válasza:
95%
Nőként egyetértek ezzel. Hányingerem van az ecsetfejű vagy zselés hajú, szőrtelenített, rózsaszínpólós stb meztelencsigáktól. Számomra az ilyenek egyszerűen nem férfiasak.
2017. márc. 21. 19:25
 16/29 anonim ***** válasza:
84%

Ha iyleneket írtok mint a 19:25 ös akkor nekem miért mondja minden nő, hogy rossz a hajam? (félhosszú hajam van, és nincs felnyírva)

szakállam van

sosem borotválom magam

rózsaszín cuccot sem veszek fel

utálok edzeni, kondizni

csak sima old spice srét használok

mégis minden jó nő a fent leírt nyomorékokkal van együtt....

érdekes

24 F

2017. márc. 21. 19:31
 17/29 anonim ***** válasza:
31%
Ez csak duma...ha megkapjàtok,akkor már nem is kell,mert ez nem "trendi"!Sajnos ma nem olyan világot èlünk,ahol a felsorolt tulajdonságok menők lennének.Ahogy kapnál egy ilyen férfit,egyből ráhúznál egy cicanadrágot,köldökig érő dekoltázs és már jó is,ameddig meg nem unod!
2017. márc. 21. 19:33
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván sok embernek szimpatikus ez a kép, mert közelít egy ideálhoz, de a párunkat nem azért szeretjük mert egy ideált testesít meg... nekem azzal se lenne gondom, ha nekem kéne kertészkedni (mondjuk súlyos allergiám van úgyhogy lehet ezt mégis valahogy felosztanánk), vagy ha inkább ő főzne. Az fontos, hogy lehessen vele kajálni mondjuk, de nem azért mert a nagyétkűség férfias hanem mert én szeretem a finom kajákat és jó ha a párom is. A szőrtelenítés preferncia kérdése, én szeretem ha van szőr egy pasin.

De!

Bár ír nagyon jó dolgokat (pl. hogy nem elvárás hogy ilyen avgy olyan testű legyen), ez az egyetlen mondat elég ártó: "Ettől vagy férfi! "

Ahány fajta nő létezik, ugyanannyi fajta férfi is, meghúzni hogy ki férfi és ki nem férfi szerintem senkinek nem lehet dolga.

2017. márc. 21. 20:02
 19/29 A legrosszabb ***** válasza:
Hatalmas hazugság, félrevezetés. Baromság az egész.
2017. márc. 21. 20:27
 20/29 anonim ***** válasza:
Eh, hihetetlen. Nem vonzódom a vékony kisfiúkhoz, de azért dagadt szőrös izzadék se legyen.
2017. márc. 21. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!