Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találhatnám meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnám meg az igazit így?

Figyelt kérdés

Felnőtt férfi vagyok, nőzök már egy ideje, de lassan szeretnék megállapodni. A problémám ott van, hogy ha önmagamat adom egy nőnek, akkor esélyem sincs vele párkapcsolatra, csak akkor, ha eljátszok előtte valaki mást.

Nagyjából külsőre olyan karakter vagyok mint Jason Statham. Magasság, testalkat, rövid haj, borosta, az arcom kicsit más. Elegánsan öltözöm, elsősorban a munkám miatt, ami ezt megkívánja.

A belsőm viszont egyáltalán nem egy akcióhősé. Határozottan szentimentális jellem vagyok, meg tudok hatódni egy romantikus filmen, szeretem a komoly zenét, néha az is könnyet tud csalni a szemembe. Kedvelem a művészeteket, a tudományokat. Igazság szerint tele vagyok sokszor kétségekkel, félelmekkel, szorongással, mert elég stresszes a munkám. A kollégáim előtt nyilván ezt nem mutathatom ki, a barátaimra sajnos kevés időm jut, mert persze ők is húzzák az igát.

Az évek múlásával volt szerencsém néhány nőhöz, volt aki csak egyéjszakás volt, volt akivel időszakosan kavartunk.

Mivel eleve egy ilyen matchonak képzelnek, bele szoktam menni a játékukba és adom alájuk a lovat. Eleinte csak sodródtam, aztán tudatosan csináltam, mivel volt akinél megpróbáltam önmagamat adni, de velük szó szerint semmi sem jött össze.

A kavarásaimnál is, ahogy elkezdek nekik megnyílni, előadni valós önmagamat, szépen lassan eltűnnek.

Nem tudom mit csináljak, nagyon jó lenne megtalálni azt a nőt, akivel tényleg egy hullámhosszon pendülünk és nem csak a szexelni akar, de ahogy látom ez több mint nehéz. Jó lenne, ha valaki várna este otthon és meghallgatna a bánatomat olykor.

2017. márc. 21. 16:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sajnos a társkeresêsben annyi a bibi hogy ott is talàlkozhatsz olyannal aki csak lazakapcsolatot keres vagy sok a bizonytalan nics túl az exén vigasztalódni szeretne.Ebben legyél kitartó.
2017. dec. 29. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!