Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnám meg az igazit így?
Felnőtt férfi vagyok, nőzök már egy ideje, de lassan szeretnék megállapodni. A problémám ott van, hogy ha önmagamat adom egy nőnek, akkor esélyem sincs vele párkapcsolatra, csak akkor, ha eljátszok előtte valaki mást.
Nagyjából külsőre olyan karakter vagyok mint Jason Statham. Magasság, testalkat, rövid haj, borosta, az arcom kicsit más. Elegánsan öltözöm, elsősorban a munkám miatt, ami ezt megkívánja.
A belsőm viszont egyáltalán nem egy akcióhősé. Határozottan szentimentális jellem vagyok, meg tudok hatódni egy romantikus filmen, szeretem a komoly zenét, néha az is könnyet tud csalni a szemembe. Kedvelem a művészeteket, a tudományokat. Igazság szerint tele vagyok sokszor kétségekkel, félelmekkel, szorongással, mert elég stresszes a munkám. A kollégáim előtt nyilván ezt nem mutathatom ki, a barátaimra sajnos kevés időm jut, mert persze ők is húzzák az igát.
Az évek múlásával volt szerencsém néhány nőhöz, volt aki csak egyéjszakás volt, volt akivel időszakosan kavartunk.
Mivel eleve egy ilyen matchonak képzelnek, bele szoktam menni a játékukba és adom alájuk a lovat. Eleinte csak sodródtam, aztán tudatosan csináltam, mivel volt akinél megpróbáltam önmagamat adni, de velük szó szerint semmi sem jött össze.
A kavarásaimnál is, ahogy elkezdek nekik megnyílni, előadni valós önmagamat, szépen lassan eltűnnek.
Nem tudom mit csináljak, nagyon jó lenne megtalálni azt a nőt, akivel tényleg egy hullámhosszon pendülünk és nem csak a szexelni akar, de ahogy látom ez több mint nehéz. Jó lenne, ha valaki várna este otthon és meghallgatna a bánatomat olykor.
Nehéz megtalálni az igazit,társat nehéz találni!
Társkeresőz,sok sikert szerencsét kívánok neked kérdező!
Nem tudom hogy ez mennyire "kivitelezhető", de próbálj meg kevésbé "machosan" öltözködni, látszójon a külsődön is, hogy te nem egy olan akcióhős vagy.
Ha komoly kapcsolatot szeretnék, akkor pl aki egyéjszakásra kapható, azt felejtsd is el, mert az tényleg nem akar többet.
Kapásból a valódi énedet mutasd, ne játszd meg magad egyáltalán.
Az én párom is hasonlóan érzékeny, álmodozó típus, ő is szereti a komoly zenét (mást is persze), verseket, kis művészlélek, mégis szeretem, tehát te is találhatsz olyan nőt, aki elfogad téged olyannak, amilyen vagy, csak eleve a valódi arcodat mutasd ismerkedésnél.
Komolyan jó érzés volt ezt olvasni, szerintem szépen rálátsz a belső működésedre, az utakra amiken elcsúszhatsz (pl ahogy táplálod a rólad kialakított képet). Lehet érdemes lenne ezentúl tényleg tudatosan párt választani olyanokat keresni, akik számára fontos, hogy a másik partner legyen nem csak egy kapcsolat.
Szerintem sok komoly gondolkodású nő van, akik lehet pont azért nem találják a párjukat mert mondjuk a külsejük alapján ítélik meg őket, velük pl. egy csónakban evezel.
A társkereső nem rossz ötlet, illetve ha ismerkedsz valakivel próbáld felmérni az érdeklődési körét, mennyire passzol a tiédbe. Bár nem ettől fog feltétlenül működni egy kapcsolat (pl. a páromat a műszaki dolgok érdeklik, engem minden ami emberi), de a másikat az érdeklődési köre alapján is meg lehet ismerni.
Szerintem mindenképp add magad. Ha beléd szeret úgy, hogy másnak adod ki magad, akkor lesz egy kapcsolatod, de így. Hogy talán sose fogja elfogadni a valódi éned. Attól meg a helyedben nem tartanék, ha vki azért nem találkozik veled többet, mert megismerte a valódi éned. A cél ugyanis olyan lányt keresni, aki szereti az igazi arcod. Szóval hajrá.
Egyébként lehet, hogy a többieket is átvered azzal, ha a külső-belső nincs összhangban. Lehet azok a lányok, akiket keresel megijednek tőled, mert sose gondolnák, hogy az akció hős mögött érzékeny lélek van.
Úgy találod meg, hogy nem mész bele játszmákba, hanem az elejétől fogva önmagadat adod. Ha egy hölgy azt mondja neked tök jó úgy nézel ki mint Jason Statham, te mond, tényleg, na én tök ellentéte vagyok. Egyébként tudtad, hogy színészi pályája előtt nagy svindler, scammer volt?
Aztán várd a reakciót.
Nem kell játszmáznod, ha nem jön össze egy hölggyel, ne keseredj el, azt jelenti nem a tiéd, na és milyen szerencse, hogy az elején derül ki és nem x év házasság után, mikor már megkeseredett a kapcsolatotok.
Szerintem inkább optimistán kéne gondolkoznod. Jó helyzet gyakorlat a kinézeted, hogy megmutasd a hölgyeknek, hogy te nem olyan vagy, és közöld is velük, hogy nem szereted ha hasonlítgatnak másokhoz, te egyedi vagy és megvan a saját egyéniséged, és nincs szükséged sztárszínészekre ahhoz, hogy megtaláld a hölgyet aki a tiéd.
Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!