Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyenek a nők? (tizen-,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a nők? (tizen-, huszonéves lányok)

Figyelt kérdés
Igényeik az egekben (barna hajad legyen, kék szemed, keress 200ezer Ft felett, legyen diplomád, legalább 172 cm magas legyél, stb.), undorítóan viselkednek, egyesek megalázzák, megcsalják, kihasználják a férfiakat, átverik akit csak lehet, sokuk a pénzre hajt vagy a fullos testű, kidolgozott férfiakra, arról meg ne is beszéljünk, hogy 10 nőből 10 lekopik pár nap levelezés után pl. egy online társkereső oldalról minden ok nélkül.

2017. márc. 20. 17:05
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Oké, hogy a marketing IS fontos, de most kb CSAK az a fontos. Amikor szó szerint három másodperc alatt döntenek rólad, az már túl van az egészséges határon.
2017. márc. 21. 21:31
 42/43 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele hogy ha ő mondjunk nem keress eleget akkor én is dolgoznék egyébként is igazságtalan vele szembe ha ő fizett mindent nem bírnám ki ezen felül szeretek főzni és nem az a lényeg magas legyen az mindegy éhes vagyok magas nem várunk el olyat mástól amilyenek mi sem vagyunk ez alapszabály
2017. máj. 11. 20:53
 43/43 anonim ***** válasza:

Kedves drága kérdező, én beletartozok ebbe a korosztályba mégsincsenek ilyen elvárásaim.. Most azért mert valaki elutasított mindenkire ráhúzol valamit amiért nem jók? Nem lehet hogy épp benned van a hiba? Vagy szimplán nem illetek össze? Emiatt mondjuk nem kéne engem vagy a korosztályom ringyóznod, az ismerősim 95%-a nem ezalapján ismerkedik, hiszen ha úgy nézzük ez már eleve sok :D

Nekem kb annyi az elvárásom hogy legyen normális, érett, intelligens mert annyi 20-25 akár 30 éves férfi van akivel nem lehet beszélgetni se mert kb a kis pics*knak lettek tervezve:D (Félreértés ne legyen semmi baj nincs velük csak szerintem meg jó pár barátnőm szerint nem való kapcsolatra)

Az meg hogy most ki mennyit keres... Hidd el milliomos exem néha rosszabb volt mint az aki alig keresett 200-at, pénz nem befolyásol ilyen szempontból egy kapcsolatot egy olyan embernél akinek normális értékrendje van.

De ha ennyire bele akarsz menni, hasonló a hasonlóhoz alapon akinek 8 diplomája van és kőgazdag hosszabb, komoly kapcsolatra ritkán keres olyat aki ennek az ellentéte, ugyanúgy a tulajdonságok, külső (bár utóbbi inkább megismerkedéskor, utána úgyis változik az évek alatt)

A másik eset ami a ritkábbik, ahogy hallom és tapasztalalom "buta" lányok lehetnek "okos" és "buta" fiúval is max az okos nem veszi komolyan, picit kihasználja, míg "okos" lány és "buta" fiú kapcsolat kevésbé működik, értelemszerűen egy intelligens lány/nő, szárnyaló karrierrel nem akar nevelni egy fiú és várni hogy mikor lesz belőle férfi, inkább keresi azt aki tényleg az és nem kell nevelni

Csak egy átlagos lány..^^

2017. máj. 18. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!