Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a nők? (tizen-, huszonéves lányok)
22. hozzászóló: Nekem pl. mindössze annyi elvárásom van (soha nem is volt több), hogy a lány vékony legyen, szerényke és Pest megyei. Semmi több. Még csak az sem kell, hogy szép legyen (pl. átlagos).
Pl. A nők többsége össze nem jönne fiatalabb pasival. Kérdem én, miért? (csak egy példa a sok közül)
Jogos, hogy figyelembe veszitek a külsőt (azért a pasi valóban ne legyen már igénytelen, irreálisan elhízott stb.), és ebben igazatok is van.
Ne az iskolai végzettséget, a munkahelyet, az autó márkáját, vagy a pénztárca vastagságát nézzétek, hanem értékeljétek, hogy valaki bármit megtenne értetek!
24-es: Állítólag a nők többsége jóképűnek tart. Igényes vagyok, márkás ruhákat hordok. Magas férfi vagyok, és nem mellesleg van pénzem... sokkal több, mint egy átlagos korombelinek.
Visszafogottabb jellem vagyok, talán kissé unalmas is (szeretek komoly témákról beszélgetni). Nincs diplomám, sem kocsim, és minimálbéren dolgozok hosszú évek óta (igen, szülőkkel lakom, ezért a fizetésem igen nagy részét félre tudom tenni).
Az a baj, hogy a nők csak ezeket a negatívumokat veszik észre, a pozitív dolgokat nem.
20:
Király sztori, de pont nem érdekel. Most én is írjam le a sok szart, ami történt velem kiskorom óta, majd biggyesszem oda, hogy ezen traumák okán nekem elvárás egy gyönyörű barátnő, aki elvégzi az összes házimunkát és még többet is keres, mint én?! Simán leírhatnám, két dolog történne, el lennék mondva telhetetlen, rinyálós gyö.kérnek, illetve a nőkkel ellentétben nekem ez az elvárásom sosem teljesülhetne.
Abba meg inkább ne menjünk bele, hogy ha minden nő csak annyit várna el a férfitól, amennyit ő tud nyújtani, már a kihalás szélén lennénk...:D
Na látom már az is baj, ha nem várjuk el egy férfitól hogy ő tartson el minket. :D Egyszerűen tény, hogy kell a pénz egy normálisan működő családhoz. Vagy te pl, miből tervezed fizetni majd a gyereked születését, pelenkáit, ruháit, játékait, szórakozását, iskoláját, egyetemét? A szeretetedből? :D
Persze a legtöbb nő elvárja, hogy egy férfi hordja a gatyát és ő keressen többet, de én addig nem fogok szülni amíg saját magam nem teremtek megfelelő körülményeket ehhez. Ebben az esetben szerintem elvárhatom a hasonló hozzáállást a páromtól.
Nyilván, akkor már reális az elvárás, ha te is kiveszed benne a részed, de ha ez igaz, a nagyon ritka kivételek egyike vagy.
"Egyszerűen tény, hogy kell a pénz egy normálisan működő családhoz. Vagy te pl, miből tervezed fizetni majd a gyereked születését, pelenkáit, ruháit, játékait, szórakozását, iskoláját, egyetemét? A szeretetedből? :D "
Ugyanis erre a kérdésre a legtöbb nőnél az az egyszerű válasz, hogy behúzzák a férfi hitelkártyáját, bebattyognak a tescoba, oszt alsóhangon elvernek 20-25 ezer forintot, mert ez nekik jár. Este persze fáj a fejük, mert hát mi az már, hogy még szexet is akar az a mocsok férfi, miután minden lényegtelen fost összevásároltam a pénzéből.:DD
Jó, szóval a külsőre vontakozó elvárásokat megérted, tehát a 173 centi nem téma.
Igazából furcsa, hogy ilyen rugalmas vagy, ebből nekem az jön le, hogy érted te, csak zavar, hogy nem tudsz ahhoz a réteghez tartozni, akit kedvelnek a nők. Gondolom a testalkattal azért vagy kibékülve, mert normál testalkatod van.
Azt írtad, értékeljék, hogy a pasi egy csomo mindent megtenne értük.
Tudod te, hány pasi megtenné az összes tőle telhetőt egy lányért, akit szeret? Ez fordítva is igaz.
Ha a lány szemszögéből nézzük, közmunkás 8általánost végzett Jani is szereti, hűséges, alkalmazkodó, meghívja, amire futja neki és kielégíti szexuálisan. Ugyanezt gazdag Bálintka is megteszi, de ő fuvarozza az autóban plusszban, drága helyekre viszi, és kellemesebb ránézni, mert a rakás pénzén feltuningolta a külsejét. De még okosabb is lehet, mert kifizették neki a tandíjat x egyetemen. Ha lakása van, a csaj oda tud költözni nem kell otthon vergődnie
Mindkét pasi szereti. Akit szeretünk, azért mindent igyekszünk megtenni. Egyszerűen Jani keveset tud nyújtani.
Sarkítok, mert te is sarkítasz.
De nézhetjük pasi oldalról is. Szeretne téged közmunkás Gizi, meg gazdag Cintia. Mindkettő főzne rád, takarítana, beszélgetne és szexelne. Gizinek hiányzik pár foga, mert a fogorvos drága. Vékony, mert nincs pénz kajára. Nézi az Éjjel nappal budapestet, meg a valóvilágot. Melegítőben mászkál, mert a ruhák drágák. A haja lenőtt, mert a festék drága. Az alkesz apjával él, depressziós és menekülne onnan. A barátai balhésak, fel sem tűnik neki, ezt szokta meg.
Ott van Cintia. Apu kicsi hercegnője, a teste konditól és egészséges táplálkozástól bomba, a haja fodrásztól csodás. A ruháiban döglesztő. Fehér mosoly, luxuslakás a nevére iratva, havi 300 költőpénz, kocsi, tandíj fizetve, olyan dolgokról mesél, amikről nem is hallottál. Odáig lenne érted, minden haverod irigykedne. De neki te vagy a különleges.
Mindkét csaj gyűrűre vár és közös életre veled. Mindkettő vékony, mindkettő szerény. Cintia is, mert gimiben csúfolták mert duci volt, de mostanra lefogyott. Az önbizalma még a padlón.
Kinek az életét választanád? A problémás rokonokat a csórósággal és a beszűkűlt látásmóddal?
Nem olyan nehéz megérteni, hogy az pénz, az intelligencia, meg a jó külső érték. Azért, mert megkönnyíti az életet. Azért, mert kevés embernek adatott meg.
Belső értékei mindenkinek vannak. Képzeld vannak figyelmes gazdag emberek. Vannak hűségesek. Vannak türelmesek. Vannak nyagylelkűek. És bizony szerények is.
Minél több érték birtokában vagy, annál értékesebb vagy. Minél értékesebb vagy, annál többen akarnak maguknak(szerelmi kapcsolatra)
Egyébként én pont most utasítottam el egy pasit, mert mikor megkérdeztem, mit keres egy nőben, azt mondta nincsenek nagy igényei, neki már megfelel, ha a csajnak jó a segge és kedves. Ennyi. A lányok szeretik magukat különlegesnek érezni. Én nem jönnék össze olyannal, aki csak beéri velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!