Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a nők? (tizen-, huszonéves lányok)
Lassan 4 éve vagyok együtt a 188 cm magas, barna hajú, barna szemű, sovány, 200 000 ft-ot kereső (amikor összejöttünk, extracsóresz koleszos) barátommal. Szóval nem koptam le pár nap levelezés után és nem is csaltam meg. :P
És nem is érzem magam undorítónak, de tény, hogy a barátom az én ízlésemnek minden téren egy nagyon jó pasi. Miért választottam volna olyat, aki nem tetszik? Én is egy nagyon szépnek mondott, normális életvitelű, tanult nő vagyok.
Na, most már tudod, miért lesznek emberek a kolostorban...nők miatt:D
Ez a trend és mindegyiknél, akárhogyan kapálózik bármelyik is a tények ellen.
---Pénz: Őt nem érdekli....csak ha keveset keresel és neki is dolgoznia kell majd melletted vagy még be is segíteni :D
---külső: Az sem számít....csak ha vackul mutatsz mellette :D
---Iskolázottságod: Nem számít....látszik az illetőn, hogy busszal jön vagy mercivel :D
....stb....
Mindig számít, minden nőnél az egzisztencia mértéke...
Persze, egy palacsintát nem tud szinte egyik sem sütni vagy virslit megfőzni...ez is gáz.
Az egyik "aranyoska": Jogsid van?____Nem, mert nem kell, ahogyan kocsi sem......többé hír sem róla :DDD
Szóval, már blöffölni kell, hogy a rohadt gyümölcs kiessen a gyümölcsöstálból, tehát koldusnak öltözni:)))
Mind elvérzik a "teszten"...hihetetlen...mai nők.
# 10
Soraidban ott a vicc, hogy csekkek a lényeg....eszük ágában sincs az ilyennek gyereket vállalni és persze jobb is....miért? Ezt talán magadtól is kitalálod ;)
#7 Ismerkedési fázisban még nem baj, ha a szüleivel lakik. Viszont ha komolyra fordulna a dolog, akkor igenis elvárom, hogy keressen annyit amennyivel felesben összedobhatjuk egy igényesebb albérlet árát legalább. Úgy, hogy azért legyen mellette életünk is, tehát ne hónapról hónapra éljünk és csak az alapdolgokat tudjuk megvásárolni. Egy hosszú kapcsolathoz elengedhetetlen a sok közös élmény, program, tapasztalat. Nem azt mondom, hogy havonta menjünk luxusutazásokra, de a közös program ne csak abban merüljön ki, hogy otthon nézzük a sorozatokat, vagy elmegyünk bevásárolni, esetleg nagy ritkán beülünk egy olcsóbb étterembe. A gyerekvállalásról nem is beszélve, az sem olcsó mulatság. És mivel én tudom, milyen szegény családban felnőni, mindenképp el akarom kerülni, hogy az én gyerekem ilyen körülmények között nevelkedjen. Nem is igazán az a fontos, hogy jelenleg mennyit keres a pasi, inkább hogy mekkora a motiváltsága a folyamatos fejlődésre.
Amúgy nekem van diplomám, de számomra ez nem elvárás, mert diploma nélkül is lehet valaki értelmes és törekvő.
8.-nak: -Valószínüleg igazad van :(
11.-nek: -Te egy NAGYON ritka kincs lehetsz!
12.-nek: -Erről van szó :)))
14.-nek: -Fogadjunk, hogy nem pesti vagy :) Vidéken jobb a helyzet, de mivel városi vagyok, így esélytelen a távkapcsolat (próbáltam már).
Feldughatnák, hogy genetikailag beléjük van kódolva, ha nem kapnák meg és nekik is teljesíteniük kéne egy kapcsolatért vagy az élet bármely területén. De ugye a puncinál nincs keresettebb áru, így a férfiak szétdolgozzák magukat, a nők meg széttárhatják a karjukat, és mondhatják hogy "hát nem tehetünk róla, ez belénk van kódolva". De a legszebbek az ellenmondások ennél a kérdésnél is, komolyan röhögök kínomban.:D
"Nem szeretem a kék szemet bár tény hogy párom kék szemű"
"És nem is érzem magam undorítónak, de tény, hogy a barátom az én ízlésemnek minden téren egy nagyon jó pasi." (meg lehet tenni, csak akkor nem kell az ilyen kérdések alatt osztani az észt, hogy má'n pedig a nőknek nem a külső meg a lóvé a lényeg)
"És mivel én tudom, milyen szegény családban felnőni, mindenképp el akarom kerülni, hogy az én gyerekem ilyen körülmények között nevelkedjen. Nem is igazán az a fontos, hogy jelenleg mennyit keres a pasi, inkább hogy mekkora a motiváltsága a folyamatos fejlődésre." (hogy is van az, hogy a férfi próbálkozzon a saját kategóriájában, meg olyan csajoknál, akik szerényebb körülményeikből adódóan értékelik a nem anyagi javakat?!)
#17 Nagyon értelmesen levontad a konklúziót. :D Nem valami népmesében élünk, ahol a családok szegényen, nélkülözve is boldogok, mert ott van nekik a szeretet...
Az, hogy szegénységben nőttem fel nem csupán abban merült ki, hogy sok dolgot nem kaphattam meg, amit mások viszont igen. Az egy dolog, hogy pl az osztálykirándulást ki kellett hagynom, nem járhattam külön sportra, mikulásos ajándékozásnál egyedül én nem tudtam ajándékot venni stb. De a pénzhiány folyamatos feszültségforrás volt a családban, a szüleim minden nap nagyon durván veszekedtek, és ez eléggé rányomta a bélyeget az önbizalmamra. Ezért én jobbnak látom ha tanulok a szüleim hibájából, nem pedig elkövetem ugyanazokat....
Egyébként semmivel sem várok el többet egy férfitól, mint amennyit én tudok nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!