Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a nők? (tizen-, huszonéves lányok)
30.-nak: Nyilvánvalóan Cintiát választanám, és nem a pénz miatt, hanem mert jobban néz ki :) Természetesen ha Gizi gazdag lenne, és nem lennének fogai, vagy zsíros lenne a lenőtt haja, Cintia pedig csóró, de sokkal szebb, akkor is Cintiát választanám.
Ja, és azért "közmunkás 8általánost végzett Jani" stílusa rettentő távol áll tőlem :)))
30:
A Cintiás összehasonlításnál a csóró lánynál beleveszed az igénytelenséget és hogy nem ad magára, ami jól tudod, hogy alapból kizáró tényező mindkét nemnél, míg a férfiaknál semmi ilyesmiről nem nyilatkozol...
Legyen elég annyi, hogy a nagy szerelmem egy tetkós, cigis, drogos, teljesen átlagos (sőt!) nő volt, akivel amúgy teljesen egymásra találtunk és úgy el tudtam beszélgetni vele, mint soha senkivel az életemben. Amikor megismertem, se barátja, se pénze nem volt, csak egy teljesen elhanyagolt kapcsolata. Gondolom a sztori végét nem kell végig mondanom, kit választott, amikor dönteni kellett. Pedig ami az érzéseket illeti, olyan mélyre jutottunk, amit az emberek 99%-a soha nem él át. Ezek után + amiket a világban állandóan látok, én a nők már nem tudok úgy tekinteni, mint régen.
35:
Ezek elsősorban még csak nem is a mai fiatal korosztály, ahol ezeket látom, hanem a 40+ korosztály. Elképzelni se akarom, a mobilon és éjjelnappalbudapesten felnőtt mostani fiataloknál ezek után mi az elvárás.
Én tényleg nem hiszem el hogy ugyanabban a világban élünk. Én egy két olyan csajt ismerek csak aki az itt lefestett típus pedig azért ismerek pár lányt. Én soha nem támaszkodnék 100%ban egy férfira. Szerintem felelőtlen aki kitartattja magát. Viszont igenis elvárok egy átlag fizetést mert így ketten képesek leszünk a gyarapodásra nem csak az életben maradásra. És elvárom hogy a párom besegítsen a házimunkába ha mindketten dolgozunk és egy bizonyos kor felett ha már saját keresete van költözzön külön. Nem fogok megkűzdeni anyucival a kicsi fiáért. Cserébe mivel ő segít a házimunkába én cipelek vele szekrényt vagy segítek mikor szerel stb. Ha befejezem a sulit nekem is átlag keresetem lesz és külön megyek mert ezt tartom normálisnak.
A párom már dolgozik külön él a szülőktől és folyamatosan tör előre miközben szeret és támogat (nem pénzzel mielőtt kiforgatnák)
Amúgy én vagyok aki a kék szemet írta az elején. Nem ellentmondás hogy nem kedvelem a kék szemet egyszerű kompromisszum. Ugyan a barna szem jobban tetszik de nem ezen múlik hogy össze jövök e valakivel ilyen egyszerű.
"(barna hajad legyen, kék szemed, keress 200ezer Ft felett, legyen diplomád, legalább 172 cm magas legyél, stb.)"
Nahát, nekem mind megvan, mégis versenyt ignorálnak a lányok :D Hol a hiba a gépezetben? T_T biztos a satöbbinél van a gond... el kéne menni koncertre
# 30: "Minél több érték birtokában vagy, annál értékesebb vagy. Minél értékesebb vagy, annál többen akarnak maguknak(szerelmi kapcsolatra)"
Ez szép gondolat, csakhogy nem teljesen így van. Manapság (kb 100 éve egyre jobban) különválik a "milyen vagy" és a "milyennek mutatod magad". Az embereket leginkább az utóbbi érdekli. Jóval kevésbé számít, hogy milyen értékeid vannak valójában, mint az, hogy milyenekről _hiteted el_ a másikat, hogy vannak. Első benyomás, testbeszéd, meggyőzés, üzletkötés, mind-mind arról szól, hogy hogyan adj be egy képet a másiknak magadról. A kép pedig elfedi a valóságot és a legtöbben észre sem veszik, aztán meg csodálkoznak, ha kiderül, hogy mégsem az van, amit ő hitt, hogy van.
Úgy utálom, amikor azzal jönnek a pasik, hogy csak rossz a marketingjük.
Hát tudod, az is érték. A marketing tudás. Az alkalmazkodás a társadalomhoz, társasági helyzetekhez. Elég fontos, sőt.. ha nem hiszed el, nézd meg az Élet csodaszépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!