Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kellene elindulnom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene elindulnom a változás útján?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy lassan 24 leszek és nincsen se munkám se barátnőm se barátaim...Tavaly töröltem magam minden közösségi cuccról mert folyton komolytalan emberek kioktatását kellett hallgatnom és azóta kb mindenkivel megszakítottam a kapcsolatot emiatt..Olyan jó lenne néha beszélgetni valakivel de erre sajnos nincs lehetőségem..Párkapcsolat terén sem állok túl fényesen..4 éve nincsen senkim és azóta sem sikerül ismerkednem,se neten se más sehogy..Szeretnék elindulni a változás felé mert így tök üres minden..Munkával is úgy állok hogy sehogy..Akik felhívnak kb a 90% komolytalan...Nem az a célom hogy hogy tökéletes életem legyen hanem hogy történjen már valami pozitív dolog is az életemben..Mellesleg nem járkálok el sehoca ugyanis nincs kivel ugyebár...
2017. márc. 20. 08:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mondom hogy gyorsétterembe voltam kb 1 hónapot aztán a másikba kb 2 hetet mert kirúgtak mindenhonnan..Aztán beláttam hogy ez nem nekem való..Nem tanultam tovább és nem is nagyon tervezem...
2017. márc. 20. 09:21
 12/19 anonim ***** válasza:
miért rúgtak ki?
2017. márc. 20. 09:22
 13/19 A kérdező kommentje:
Egyik helyen összejöttem a kasszás csajjal másik helyen meg nem voltam nekik szimpatikus nekik...De ez benne van mindenhol...Pedig a hozzàállásomon is javítottam már...Csak bosszantó mikor az ember jelentkezik és várja a hívást és semmi.
2017. márc. 20. 09:26
 14/19 anonim ***** válasza:
gyári munkát próbáltál már?
2017. márc. 20. 09:27
 15/19 A kérdező kommentje:
Ha az Unix és a Bárdi központ annak számít akkor igen...De a Bárdiból válaszra se méltattak..Takarítás van de az abszolút nem nekem való egyszerűen nem megy..
2017. márc. 20. 09:33
 16/19 anonim ***** válasza:

gyártó sorra gondoltam, nem raktárra...

keress rá a betanított munkára

2017. márc. 20. 09:38
 17/19 anonim ***** válasza:
3 szakmával informatikusként hol dolgoztál te kamugép :D jó hogy nem diplomát írtál már...
2017. márc. 20. 11:06
 18/19 anonim ***** válasza:

#17:

érettségi mellett 2 felnőttképzést nyomtam le, érettségi után OKJ-ztam :)

nincs diplomám

am meg informatikus végzettségeim vannak :D és a munka talált meg engem, de nézegettem más lehetőségeket, anyagilag jobbak is voltak, de fejlődésben nem feltétlen :)

2017. márc. 20. 11:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Érettségid van?

Tovább kellene tanulnod, vagy legalább vmilyen szakmát tanulnod. Ha egyiket sem akarod, akkor ne csodálkozz, hogy évek múlva sem viszed semmire, és annyit fogsz keresni, hogy talán nem halsz éhen. Sosincs késő tanulni, vagy vmilyen tanfolyamot elvégezni.

2017. márc. 20. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!