Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy átlagos 32 éves férfinek nem duci barátnője úgy hogy hosszabb ideje munka nélkül vagyok (5év) és emiatt szüleimmel élek?
Nagyon jó lenne már egy barátnő aki lelki támaszt ad nekem ebben a nehéz időkben.
Folyamatosan keresem a munkát de mindenhonnan azt a választ kapom hogy sajnos de nem önt keressük.
Pedig már tescóba is elmennék dolgozni.
HAHAHAhaaa, #19-es vagyok, hogy lepontoztak már :D
Csak mondom, hogy egyenlőre még gyakornok vagyok, de egy nagy szoftverfejlesztő cégnél dolgozom. Itt az átlag életkor 30-35 év és kb. 100 fejlesztő dolgozik. Ezeknek a 60%-a még szűz!! És természetesen még kilátásban sincsen semmilyen kapcsolat. Max 40-50 éves 3 gyerekes elvált anyukáknak kellenének. Pedig ezeknek aztán tényleg nem csórik, nekik aztán van egzisztenciájuk. A legtöbben 700-800 ezer forintot is megkeresnek. Ennyit az egzisztencia mániátokról!
Viszont tényleg nem is egy olyan ismerősöm van, akit azóta is az anyja tart el, és mégis baromi jók a csajoknál vagy épp komoly párkapcsolatban élnek egy gyönyörű, gyerektelen, fiatal csajjal...
na erre varrjatok gombot, vagy fáj az igazság?
"Max 40-50 éves 3 gyerekes elvált anyukáknak kellenének"
Kikérem magamnak az ő nevükben. Aki elvált, nem véletlenül tette, akinek meg van 3 gyereke, nem fog kelleni negyedik.
Jó, de akkor sem a vágyálma egy 30-35 éves férfinek, hogy egy 40-50 éves 3 gyerekes nője legyen. Pedig hát ezek gazdagok, mindnek saját lakása van és Audi-val jár, és mégis csak ilyen nők jelentkeznek rájuk. Bezzeg a sok anyuci eltartottjának jár a 20 éves fiatal punci.
Ez az egzisztencia ez a ti kreált hülyeségetek, durván lepontoztak, de totál nincs igazuk, nem ez kell a nőknek :)
Lehet találni munkát...
gyári munkát mindenképpen talál az ember,sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!