Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sírnak itt a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírnak itt a férfiak, hogy a nőknek csak a magas, helyes, izmos pasik kellenek? Én folyamatosan ellenpéldákat látok.

Figyelt kérdés

Szóval rengeteg alacsonyabb, pocakos pasit làtok kézenfogva sètálni mőkkel, ilyenkor mindig ez a kategória meg az itteni pasik jutnak az eszembe.

De a csúcs ma volt. Buszmegàllóban várok, làtok egy srácot, àtlagmagas viszont kabáton keresztül is látszott, hogy borzasztóan sovány és görnyedt is volt. Nem volt divatos ruhában, sima bő farmer, kabát és egy ronda sapka. Arcra kifejezetten nem volt helyes, lapos arc, kis szemek, szemüveg, hófehèr bőr és borosta csak az állán.

Aztán meglepődve làttam hogy van barátnője, aki egy szèp formás csaj volt, sokkal divatosabb ruhában, barna bőrdzseki, szűk farmer, sàl, széo haj és kicsit magasabb is volt mint a pasi.

Egyáltalán nem illettek össze, a csaj kategóriákkal jobb volt, de csókolóztak meg a csaj mondta is neki hogy szereti.

Most akkor hogy is van ez a dolog?

2017. márc. 17. 19:32
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
A képeket nézvén, lehet, hogy van ronda pasi fétis is.
2017. márc. 18. 16:03
 52/57 anonim ***** válasza:
"Igen, van az a csúnyaság ami már senkinek sem kell, bocs. Ezen a területen nők és férfiak egyaránt megszívják." Én sajnos pont ilyen férfi vagyok.
2017. márc. 18. 16:04
 53/57 anonim ***** válasza:
22%
#49, nocsak, rátapintottam a fájó pontra?
2017. márc. 18. 16:16
 54/57 anonim ***** válasza:
69%
Semmiféle fájó pontra nem tapintottál rá, és undorító vagy, hogy azt feltételezed, hogy bárki is felcsináltatja magát valami jó pasival és az átlagos férjével van. Ez nemcsak hogy ritka dolog, de ilyet feltételezni a nők többségéről (hiszen a nők többsége átlagos férfiakkal van kapcsolatban) annyira abszurd és gusztustalan, hogy erre nincs mit mondani: beteg vagy. Nagyon. Nem tudod elképzelni, hogy az emberek többsége normális, egészséges kapcsolatban van olyan emberrel akihez vonzódni tud akkor is ha átlagos vagy pocakos stb. mert emberileg össze illenek. Nem tudsz normális érzéseket feltételezni nőkről (de ezzel a felfogással a férfiakat is degradálod ám hogy felszarvazott szerencsétlen a többség)és csodálkozol, hogy senkinek nem kellesz? Mi kellene benned? A passzív agresszív,sunyi világképed ahol mindenki hazudik, mindenki csal, mindenki sötét és gonosz, és mindenkit csak a pénz/szexi test motivál és semmi más? Persze te ezzel pont azt árulod el, hogy egyszerűen felszínes vagy és frusztrál az, hogy mivel csúnya vagy mellé és sikertelen, nem lehetsz szabadon az a szemét dög aki amúgy vagy. Ezért nem lehet téged komolyan venni, de még sajnálni sem.
2017. márc. 18. 16:36
 55/57 anonim ***** válasza:
61%

54, hol írtam én olyat, hogy bárki felcsináltatja magát bárkivel?

Ha a szánalmas személyeskedés helyett esetleg a leírtak értelmezésével foglalkoznál, akkor megértenéd, hogy az általánosan elfogadott igazságot írtam csak le más szavakkal, mely szerint a nők azzal dugnak, akivel akarnak és azzal házasodnak, akivel tudnak. Amikor a nők arra hivatkoznak, hogy bezzeg átlag pasikkal házasodnak/alapítanak családot, azt elfelejtik hozzátenni, hogy csak ezért, mert nincs más választásuk. Amikor még volt választásuk, akkor ívben tettek ugyanazokra a férfiakra, nem véletlen.

2017. márc. 18. 17:03
 56/57 anonim ***** válasza:
74%
Bocsánat ez lazy lovernek ment. Elcsúsztam egy sorral. Az eltartó szerepről annyit, hogy a legtöbb házasságban a két fél kb hasonlóan keres, hasonló szinten vannak. Legalábbis abban az oviban ahova én hordom a gyereket. A mai magyar valóságban, ahol az átlag 100 és 200 között keres, kevés az eltartó férj, és az átlag nőket amúgy sem szokták eltartani,az a cicababa kategória. A lányom ovis csoportjában egyetlen egy nem diplomás anyuka sincsen és szerintem tanárként én keresek a legkevesebbet közülük. Én meg önfenntartó vagyok egyedül szóval fail.
2017. márc. 18. 17:11
 57/57 anonim ***** válasza:
32%

Lazy lover, koszonom szepen anyukam nem megy sehova, hanem inkabb rohog velem egyutt az ilyen szerencsetlen eletkeptelen hulyeken, mint amilyen te is vagy.

Nem tudom miert erzed jogosnak, hogy te ilyen stilusban megnyilvanuljal, mikozben pont, hogy te kezdted.

Remelem senki nem lesz annyira buta,hogy valaha a sajnalaton kivul mas erzelmeket is taplaljon irantad.

2017. márc. 18. 18:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!