Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak itt a férfiak, hogy a nőknek csak a magas, helyes, izmos pasik kellenek? Én folyamatosan ellenpéldákat látok.
Szóval rengeteg alacsonyabb, pocakos pasit làtok kézenfogva sètálni mőkkel, ilyenkor mindig ez a kategória meg az itteni pasik jutnak az eszembe.
De a csúcs ma volt. Buszmegàllóban várok, làtok egy srácot, àtlagmagas viszont kabáton keresztül is látszott, hogy borzasztóan sovány és görnyedt is volt. Nem volt divatos ruhában, sima bő farmer, kabát és egy ronda sapka. Arcra kifejezetten nem volt helyes, lapos arc, kis szemek, szemüveg, hófehèr bőr és borosta csak az állán.
Aztán meglepődve làttam hogy van barátnője, aki egy szèp formás csaj volt, sokkal divatosabb ruhában, barna bőrdzseki, szűk farmer, sàl, széo haj és kicsit magasabb is volt mint a pasi.
Egyáltalán nem illettek össze, a csaj kategóriákkal jobb volt, de csókolóztak meg a csaj mondta is neki hogy szereti.
Most akkor hogy is van ez a dolog?
"Szóval rengeteg alacsonyabb, pocakos pasit làtok kézenfogva sètálni mőkkel" - Hát én meg nem.
Az, hogy a magas, helyes pasik kellenek elsősorban nekik meg nem titok. Nem nagyon hallottam még olyat lány szájából, hogy ez a férfi túl magas vagy túl helyes így nem kell. Felesleges ezt cifrázni.
Ma láttál egyetlen ellenpéldát és úgy gondolod, hogy máris megdőlt a nagy elmélet pedig nem. Ez egy statisztika ahol van mindenféle változó, de zömében el lehet mondani, hogy egy magas, helyes férfinak sokkal több esélye van mint egy alacsonyabb, akár helyes akár nem helyes férfinak.
Jaj, kedves kérdező, hát természetesen azért, mert a nagy többség szemellenzős. Sírnak, hogy a csúnya/gonosz nők csak a pénzre hajtanak meg a Brad Pitt kinézetre és természetesen csak egy nő lehet hibás minden téren, a pasi semmiért nem hibás, a pasi itt csak áldozat lehet...
Fel kellene már itt nőni egyeseknek és belátni, hogy a világ nem fekete és fehér. Természetesen vannak nők, akik csak a pénzre hajtanak, de ezt a fajta nőt nagyon könnyen fel lehet ismerni, de ugye mivel az ilyen általában jó nő a pasi eltűri hogy kifossza és kisemmizze.
Esetleg az nem lehet megoldás, hogy nem a r*b*nc*kra hajt mindenki, hanem a normális/átlagos lányokra? Lehet mondjuk ezen a lányokon nem lesz 8 kiló smink és lehet kis súlyfelesleg is van rajtuk valamint a bőrük sem makulátlan...
35-re -》ugyanez van a férfiaknál is, én ennél a kérdésnél lepődtem meg, hogy több férfi szerint is ez a lány átlagos:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Női szemmel 10/10, de legalább 9 :)
Szerintem a kerdesben szereplo egyen, lehet csak egy normalis gondolkodasu ferfi(ilyet mar nem mindenhol latni) aki kello szeretettel es tisztelettel rendelkezik a nok irant.
Az itteni valaszolok nagyresze meg mindig nem erti, hogy nem csak a kulso szamit. Eszembe jut mindig ilyenkor az a pasi aki nalam egyszer beprobalkozott. Az egesz ismerkedest, ugy kezdte, hogy minden not leqrvazott, utana meg azt hitte "de te mas vagy, mint a tobbi" varazs mondatatol rogton nedves csikot huzok a bugyimon. Hat nem. Az se tetszett neki, hogy nem ragyogtak a szemeim, a 300 ezer forintos jutattasa hallattan. Miutan visszautasitottam( meg kedves is voltam) meg o volt megsertodve es gyerekes mod azt tudta csak mondani, hogy "nem is tetszettel,menj pcsaba". Na ti , pont ilyenek lehettek, max. tenyleg van aki nagyon elonytelen Kulsovel rendekezik, de egy kis sport, ruhavaltas, fodrasz csodakra kepes. De inkabb a gondolkodast vetitenem elore, legalabbis ha ertelmes bno kell, nem pedig egy uresfeju porcelan baba.
Azért, mert az a való élet. :)
Az utcán én is számtalan ilyen párt látok, képzeld már el :DDDD
Nem a netre kell alapozni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!