Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sírnak itt a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírnak itt a férfiak, hogy a nőknek csak a magas, helyes, izmos pasik kellenek? Én folyamatosan ellenpéldákat látok.

Figyelt kérdés

Szóval rengeteg alacsonyabb, pocakos pasit làtok kézenfogva sètálni mőkkel, ilyenkor mindig ez a kategória meg az itteni pasik jutnak az eszembe.

De a csúcs ma volt. Buszmegàllóban várok, làtok egy srácot, àtlagmagas viszont kabáton keresztül is látszott, hogy borzasztóan sovány és görnyedt is volt. Nem volt divatos ruhában, sima bő farmer, kabát és egy ronda sapka. Arcra kifejezetten nem volt helyes, lapos arc, kis szemek, szemüveg, hófehèr bőr és borosta csak az állán.

Aztán meglepődve làttam hogy van barátnője, aki egy szèp formás csaj volt, sokkal divatosabb ruhában, barna bőrdzseki, szűk farmer, sàl, széo haj és kicsit magasabb is volt mint a pasi.

Egyáltalán nem illettek össze, a csaj kategóriákkal jobb volt, de csókolóztak meg a csaj mondta is neki hogy szereti.

Most akkor hogy is van ez a dolog?

2017. márc. 17. 19:32
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
34%
Ezzel én is így vagyok 10-es.
2017. márc. 17. 19:55
 12/57 A kérdező kommentje:

De most ezen mi olyan hihetetlen? :D

Ne úgy képzeljètek el hogy egy gusztustalanul ronda srác volt egy bombázóval. A lány sem volt bombanő, csak sokkal jobb nő volt mint amilyen pasi volt a fiú.

Amúgy akkor ti csak ès kizárólag álompasikat làttok nőkkel vagy mi?

2017. márc. 17. 19:56
 13/57 anonim ***** válasza:
46%
12 Mondjuk el tudom kepzelni, hogy a sajat nyomoronc kulsejukhoz kepest a vilagon mindenkit jo pasinak tartanak 😂😂
2017. márc. 17. 19:58
 14/57 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom, igazából,amíg magamat nem látom nővel,addig nem érdekel,hogy ki milyen nőnek jön be, már pedig magamat ebben a büdös életben nem fogom nővel látni, így kizárt,hogy egy kevésbé helyes férfinak barátnője legyen.
2017. márc. 17. 19:59
 15/57 anonim ***** válasza:
21%
"12 Mondjuk el tudom kepzelni, hogy a sajat nyomoronc kulsejukhoz kepest a vilagon mindenkit jo pasinak tartanak 😂😂" nagyon vicces vagy te nyomorult féreg, mintha tehetne róla az ember,hogy milyen külsővel születik. Szopógép...
2017. márc. 17. 20:03
 16/57 Lazy Lover ***** válasza:
14%
amit állítasz bizonyíték is kéne nem csak a duma...
2017. márc. 17. 20:05
 17/57 anonim ***** válasza:
72%
Az a baj ezekkel a pasikkal is, hogy ezek annyira felületesek, hogy csak egy bizonyos lánytípust vesznek ember, azaz nőszámba. Ezek a vékony, szép vagy legalább helyes arcú, nőies nők. Igen, ezek valószínűleg jobb pasikkal járnak mint ezek a rinyagépek. De ha mutatsz nekik átlagos párokat, rögtön azzal jönnek, hogy a lány kövér, csúnya vagy a pasi igaz hogy nem helyes, de magas. Vagy kigyúrt. Vagy biztosan gazdag. Vagy külföldi vagy alien vagy tudom is én...de még csak véletlenül sem egy átlagos vagy enyhén azalatti pasi. Hiszen ez nem igazolná az ő elméletüket.
2017. márc. 17. 20:09
 18/57 anonim ***** válasza:
26%
Agyfäszt kapok az ilyen provokátoroktól.
2017. márc. 17. 20:13
 19/57 anonim ***** válasza:
27%
Még egy átlagos kicsit duci lányt is csak helyes férfi látni, semmi olyasmi nem létezik,hogy egy akár csak átlagos nő egy kevésbé helyes férfival lenne együtt. Majd ha velem is előfordul ilyesmi akkor elismerem,hogy van ilyen,addig bizony nincs,nem is volt,nem is lesz.
2017. márc. 17. 20:14
 20/57 A kérdező kommentje:

[link]

Tessék itt nézelődni ha nem hiszitek el.

2017. márc. 17. 20:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!